ASIAKASCASE

Luottotietojen asiantuntijayritys‎ Suomen Asiakastieto Oy

Suomen Asiakastieto Oy on johtavia digitaalisten yritys- ja luottotietopalvelujen toimittajia Suomessa. Tuotteita ja palveluita käytetään..

ASIAKASCASE

Pohjoismaiden johtava hotelliketju Scandic Hotels Oy

Scandic Hotels Oy on pohjoismainen hotelliketju, joka perustettiin 1960-luvulla Ruotsissa. Vuonna 2018 Scandicilla oli noin..

ASIAKASCASE

Projektijohtamisen asiantuntijayritys Project-IT Oy

Vuonna 2007 perustettu Project-IT Oy on projektijohtamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Project-IT:n henkilöstö koostuu..

ASIAKASCASE

Yleiskustantamo Gummerus Kustannus Oy

Gummerus Kustannus Oy on Suomen vanhin yleiskustantamo. Kirjallisuutta intohimoisesti rakastavan yrityksen periaatteena on aina ollut..

ASIAKASCASE

Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera

Etera on työeläkeyhtiö, joka huolehtii suomalaisten eläketurvasta. Etera kuuntelee asiakkaitaan ja elää mukana heidän rytmissään...

ASIAKASCASE

Tekstiilipalveluyritys Lindström

Lindström on yksi Euroopan ja Aasian johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, jolla on toimintaa jo 24 maassa. Kansainvälinen..

ASIAKASCASE

Energiatehokkuuden asiantuntijakonserni Granlund

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni, jonka työn ytimessä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlund..

ASIAKASCASE

Kuntaliitto

Suomen Kuntaliitto valvoo kuntien etua, kehittää kuntien toimintaa ja tarjoaa korkeatasoisia asiantuntijapalveluja. Kuntaliiton vahvuutena on..

ASIAKASCASE

Finanssitalo Taaleri

Taaleri on finanssitalo, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle...

ASIAKASCASE

Rakennushankkeiden kokonaistoteuttaja SRV

SRV on rakennushankkeiden kokonaistoteuttaja. Yhtiö vastaa asiakaslähtöisesti niin hankkeiden kehittämisestä, kaupallistamisesta ja rakentamisesta. SRV toimii..

ASIAKASCASE

Logistiikkapalveluyritys Kaukokiito

Kaukokiito-ketju on perustettu liikennöitsijäyrittäjien toimesta vuonna 1953, eli se on palvellut suomalaista elinkeinoelämää jo yli..

ASIAKASCASE

Markkinointitoimisto Johdin

Markkinointitoimisto Johdin on myynninedistämiseen keskittynyt täyden palvelun toimisto. Palvelutarjoama käsittää mainostoimistotasoiset suunnittelupalvelut, tuote-esittelyjen, tapahtumien ja..

ASIAKASCASE

Rahoitusyhtiö Euroloan Group Oy

Euroloan Group Oy on kasvava kuluttajaluottoja, verkkokauppojen laskutus- ja maksupalveluita sekä perintäpalveluita tarjoava yhtiö. Yritys..

ASIAKASCASE

Kirkon Ulkomaanapu

Kirkon Ulkomaanapu on Suomen suurin kehitysyhteistyöjärjestö ja toiseksi suurin humanitaarisen avun järjestö. Järjestö kuuluu kansainväliseen..