Asiantuntija – Operaatiot

Taaleri on Helsingin pörssiin listattu suomalainen varainhoitoa ja rahoitusta tarjoava kasvuyritys. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Vakuutusosakeyhtiö Garantiasta, Taaleri Varainhoito Oy:stä ja sen tytäryhtiöistä, Taaleri Pääomarahastot -konsernista sekä sijoitusyhtiö Taaleri Sijoitus Oy:stä. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oy, joka tarjoaa vertaislainapalveluja. Koko konsernissamme on yli 180 työntekijää. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa.

Taalerin ytimessä on omistajuus ja sen edistäminen. Olemme sitä mieltä, että omistajuus kuuluu kaikille – se on intohimomme. Tavoitteenamme on yhdessä asiakkaidemme kanssa kehittää Suomen pääomamarkkinaa. Haluamme luoda Suomeen ilmapiirin, jossa omistajia ei kadehdita vaan omistamiseen kannustetaan. Siksi kehitämme jatkuvasti uusia omistamisen mahdollisuuksia ja avaamme rohkeasti näkökulmia suomalaiseen omistajuuteen.

Lue lisää www.taaleri.com

Oletko rahoitusalan osaaja ja tunnet hyvin maksuliikenteen prosessit? Haluatko työskennellä yrittäjähenkisessä ympäristössä, suomalaisessa, kansainvälistyvässä kasvuyhtiössä?

Etsimme Asiantuntijaa Operaatiot -yksikköön äitiysloman sijaiseksi.

Työskentelet osana kolmen henkilön tiimiä, jonka vastuulla on varainhoidon asiakkaiden maksuliikenne, asiakasvaratilien ja salkkujen hallinnointi sekä palkkioiden laskutus. Tiimin vastuulla on myös erilaisten raportointien toteutus (viranomaiset, tilintarkastajat jne.) sekä sisäisten ohjeistusten ylläpito. Rooliisi kuuluu myös aktiivinen osallistuminen kehitys- ja projektitehtäviin liittyen esim. järjestelmäkehitykseen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja on määräaikainen sijaisuus.

Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta rahoitusalalta ja osaamista maksuliikenneasioissa. Tunnet erilaiset rahoitusinstrumentit ja sinulla on kaupallinen koulutus (esim. tradenomi). Opus -järjestelmä on sinulle tuttu ja sinulla on hyvät MS Office -taidot, erityisesti Excelistä. Olet tarkka ja huolellinen työssäsi, hahmotat kokonaisuudet unohtamatta yksityiskohtia. Lisäksi sinulta löytyy yrittäjähenkisyyttä ja vahvat yhteistyötaidot sekö sujuva englannin kielen taito.

Tarjoamme sinulle kasvuyrityksen yrityskulttuurin, dynaamisen työympäristön Helsingin ydinkeskustassa ja laajan ammattilaistiimin tuen.

Lähetä ytimekäs hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera ma 25.9.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tea Heletsalo p. 050-368 6862 ke 13.9. klo 14-15 ja to 14.9. klo 13-14.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Asiantuntija - Operaatiot

Taaleri Varainhoito Oy | Helsinki

Group Financial Controller

Relais Group Oy | Vantaa

European Logistics Service Provider Manager

Reima Oy | Vantaa, Finland or other Reima location

Head of Communications

ICOS ERIC Head Office | Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 | Pääkaupunkiseutu