Business Controller

Restel on suomalainen ravintola-alan yritys. Palveluksessamme on noin 4000 alan ammattilaista noin 170 toimipaikassa ympäri Suomen. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Arenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina, Rax Buffet ja HelmiSimpukka. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s ja Wanha Mestari-ketju, Kaarle XII, O’Learys sekä Burger King® – ja Taco Bell -ravintolat. Lisätietoja: www.restel.fi

Restel haluaa olla Suomen paras ravintola- ja hotellialan työnantaja ja elää tällä hetkellä keskellä energistä uudistusta. Restelille tärkein menestystekijä on motivoitunut, ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilökunta. Haemme nyt pieneen taloustiimiimme Helsingin toimistollemme kokenutta ja aikaan saavaa

BUSINESS CONTROLLERIA

tukemaan operatiivista johtoa päätöksenteossa. Tehtävässäsi osallistut kuukausitilinpäätökseen varmistaen kuukausituloksen oikeellisuuden, raportoit kuukausittain johdolle ja laadit ennusteet sekä budjetit. Lisäksi tehtävässäsi osallistut uuden liiketoiminnan kannattavuuslaskentaan ja hoidat päivittäiset muut tehtävään liittyvät ad hoc – asiat. Tehtävässäsi raportoit Restelin talousjohtajalle.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus vastaavasta tehtävästä sekä tehtävään soveltuva koulutus. Suomen kielen lisäksi työskentelet sujuvasti englannin kielellä. Olet järjestelmällinen, proaktiivinen, itseohjautuva, käytännönläheinen ja kykenet hahmottamaan asioita kokonaisvaltaisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet muutosmyönteinen ja pysyt aikataulussa nopeatempoisessa työympäristössä.

Tarjoamme sekä haastavaa että vastuullista, mutta samalla myös erittäin antoisaa työtä Suomen suurimman ravintola- ja hotellialan toimijan palveluksessa. Bonuksena tulevat loistavat työkaverit sekä suuren työnantajan erinomaiset henkilöstöedut. Resteliä kehitetään ja uudistetaan parhaillaan kovaa vauhtia ja näin ollen myös sinä roolissasi olet avainasemassa matkallamme menestykseen. Tehtävässäsi pääset työskentelemään sekä kotimaisten että kansainvälisten ketjujen talousasioiden parissa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa HR4:n Senior rekrytointikonsultti Mira Stenholm, puh. 040 588 2406, parhaiten tavoitettavissa pe 10.11. klo 14–15 ja ke 15.11. klo 9-10. Jätäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään to 16.11.2017.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

HR Generalist

Berner Oy | Helsinki

Rahoituspäällikkö

Taaleri Pääomarahastot Oy | Helsinki

Business Controller

Restel | Helsinki

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi