Group Financial Controller

 

 

Relais Group Oy on menestyvä suomalainen konserni, jonka Startax-nimen alla toimivat tytäryhtiöt ovat erikoistuneet ajoneuvojen sähköosien ja tarvikkeiden maahantuontiin ja tukkutoimintaan Pohjoismaissa ja Baltiassa. Ryhmän liikevaihto vuonna 2016 oli n.59 miljoonaa euroa ja henkilöstön lukumäärä on 120.

Haemme nyt uuteen rooliin kehittämishaluista

Group Financial Controlleria

rakentamaan kanssamme kasvavasta konsernistamme tehokasta ja toimivaa Nordic-tason organisaatiota.

Roolisi on keskeinen konsernimme raportointistruktuurin kehittämisessä ja yhtenäistämisessä. Olet myös vastuussa suunnittelu-, budjetointi- sekä ennusteprosessien määrittelystä ja toteutuksesta konsernitasolla. Osallistut konsernilaskentajärjestelmän käyttöönottoon, kuukausitilinpäätöksen laadintaan sekä IFRS-tilinpäätöksen tekemiseen yhdessä CFO:n kanssa. Lisäksi tuet tytäryhtiöitä erilaisissa kehityshankkeissa ja toteutat konsernin rahoitukseen liittyviä toimeksiantoja.

Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta konsernilaskennasta ja konsernitilinpäätöksen laadinnasta sekä mielellään osaamista konsernilaskentaohjelmien käytöstä. Kokemus tietojärjestelmän käyttöönottoprojektista on eduksi tehtävässä onnistumiselle. Olet tottunut työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä ja osaat sujuvasti englantia. Ruotsinkielen taidosta on etua. Sinulla on intohimoinen asenne lukuihin ja haluat ymmärtää niihin vaikuttavia tekijöitä. Pystyt edistämään monia asioita yhtä aikaa ja toimimaan rakentavasti yhteistyössä muun organisaation kanssa.

Arvostamme erityisesti aktiivista ja aikaansaavaa otetta sekä intoa kehittää talouspuolen prosesseja.

Tarjoamme erinomaiset ammatilliset kehittymismahdollisuudet konsernilaskennan osaajaksi kansainvälisesti toimivassa kasvavassa konsernissa. Työpaikkasi sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Vantaalla.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Paula Sihtola-Solatie (paula.sihtola-solatie@hr4.fi) puh. 010 778 1747 ke 30.8 klo 15 – 16 ja ti 5.9 klo 9 – 10. Jätäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään su 10.9.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Asiantuntija - Operaatiot

Taaleri Varainhoito Oy | Helsinki

Group Financial Controller

Relais Group Oy | Vantaa

European Logistics Service Provider Manager

Reima Oy | Vantaa, Finland or other Reima location

Head of Communications

ICOS ERIC Head Office | Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 | Pääkaupunkiseutu