Henkilöstöpäällikkö

MEIRA OY on osa maailmanlaajuista Massimo Zanetti Beverage Group -konsernia. Meiran tärkeimpiä tuotemerkkejä ovat Kulta Katriina ja Saludo sekä Meiran mausteet ja ketsupit. Markkinoimme myös aitoja italialaisia Segafredo Espresso -kahveja. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 83 miljoonaa ja henkilöstön määrä 169. Suomen toimintojen lisäksi Meiralla on tytäryhtiö Virossa. Lue lisää: www.meira.fi

Vahvistamme HR-tiimiämme ja haemme nyt Helsinkiin uuteen tehtävään kokenutta

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Meira Oy:n henkilöstöasioista kokonaisvaltaisesti. Vastaat Meira Oy:n Suomen HR-toiminnoista, ja tulevaisuudessa tulet tukemaan myös MZB-Group:n Pohjoisen alueen HR-funktiota. Vastuullesi kuuluvat työsuhteen elinkaari alusta loppuun, henkilöstöstrategian ja -prosessien kehittäminen sekä organisaation ja esimiesten tuki niin rekrytoinneissa kuin muutostilanteissa. Alkuun tulet vastaamaan uuden HR-järjestelmän käyttöönottoprojektista. Toimit pienen HR-tiimin esimiehenä ja raportoit johtoryhmän jäsenenä toimitusjohtajalle.

Sinulla on yli kymmenen vuoden kokemus monipuolisista henkilöstötehtävistä sekä tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Työsuhdeasiat ovat tuttuja sinulle. Olet suunnitellut ja systemaattisesti toteuttanut HR-strategiaa ja -prosesseja. Olet luonteva kommunikoija eri sidosryhmien ja erilaisten ihmisten kanssa. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Eduksi katsomme saksan kielen taidon. Tarvittaessa pystyt matkustamaan Euroopassa. Olet aikaansaava, itseohjautuva, käytännönläheinen ja positiivinen.

Tarjoamme sinulle avainroolin vakavaraisessa yrityksessä, monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden. Pääset luomaan ja kehittämään HR-funktiota Suomessa ja MZB-Group Pohjois-Euroopan alueella.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa HR4:n senior rekrytointikonsultti Mira Stenholm, puh. 040 588 2406, to 12.10. klo 10–11 ja ti 24.10. klo 13.00–14.00. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään ke 25.10.2017.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Sijoitusasiantuntija

Taaleri Oyj | Turku

Myyntiassistentti

Pamark Oy | Vantaa

Ostaja

Pamark Oy | Vantaa

Henkilöstöpäällikkö

Meira Oy | Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 | Pääkaupunkiseutu