Henkilöstöpäällikkö (verkostokonsultti)

Oletko kokenut HR-ammattilainen ja haluat tehdä projekteja oman toiminimesi tai yrityksesi kautta?

Etsimme nyt henkilöstöpäällikköä asiakasprojektiimme Ouluun, osa-aikaiseen (vähintään puoli vuotta) projektiin, jossa 3 työpäivää viikossa.

Edellytämme vankkaa kokemusta monipuolisista HR-generalistin tehtävistä, esim. henkilöstöpäällikön roolista. Tehtävässä tarvitaan vahvaa työsuhdeosaamista (mm. TES:t, työlainsäädäntö ja paikalliset sopimukset) ja kokemusta erilaisten työsuhdeasioiden hoitamisesta (esim. vakuutukset, työterveysasiat) ja mielellään myös kokemusta YT-prosessien läpiviennistä. Monipuolinen HR-prosessien ja -käytäntöjen tuntemus ja kokemus esimiesten tukemisesta vaihtelevissa HR-haasteissa on edellytys tehtävässä menestymiseksi.

HR4:llä pääset verkoston jäsenenä mukaan erisisältöisiin HR-tehtäviin monipuolisissa ja vaihtelevissa in-house-toimeksiannoissa asiakkaillamme. Verkostokonsulttina työskentelet HR4:n toimeksiannoissa oman toiminimesi tai yrityksesi kautta. Asiakasprojekteissa toimiessasi pystyt hyödyntämään HR4:n palvelukonseptia, työkaluja sekä laajaa kollegaverkostoa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden yhteistyöhön alan aitiopaikalla sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä yhdessä alansa suurimman kasvuyrityksen kanssa, henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjänä.

Laumastamme löytyy henkilöstöjohtamisen, palkanlaskennan, HR-ulkoistuksen ja tutkimuksen ammattilaisia, jotka ovat joko laaja-alaisia yleisosaajia tai oman alueensa syväasiantuntijoita. Meitä yhdistää rohkea tekeminen, toistemme arvostus ja vaikuttava työ asiakkaan tarpeista käsin. Yhdessä haluamme luoda parempaa työelämää.

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä yhteistyökumppaniltasi odotat, hae tehtävään oheisen linkin kautta. Projekti resursoidaan mahdollisimman pian, joten toimi nopeasti.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

KAUPPAPAIKKAPÄÄLLIKKÖ

Restel | Helsinki

Palkanlaskennan asiantuntija

Mehiläinen-konserni | Helsinki

HR-päällikkö

BDO | Helsinki