Henkilöstöpäällikkö

Ota loikka tulevaisuuden HR:ään! Olemme lauma innostuneita henkilöstötyön ja -alan edelläkävijöitä, joilla on työkalupakissaan ainutlaatuinen yhdistelmä HR-palveluita. Liity laumaamme ja tule luomaan kanssamme parempaa työelämää. Laumassamme pääset konsulttina tekemään vaikuttavaa HR-työtä mielenkiintoisissa asiakasyrityksissämme eri toimialoilla. Teemme syvällistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja tuotamme asiakasorganisaatioissamme loistavaa henkilöstö- ja asiakaskokemusta. Työssäsi pääset luomaan ja rakentamaan asiakkaiden HR-funktiota tai toimit asiantuntijana tietyllä HR:n osa-alueella.

Odotamme sinulta kokemusta monipuolisista ja vastuullisista HR-tehtävistä, esim. henkilöstöpäällikön työstä. Kokemuksesi kautta sinulla on näkemystä HR-työn vaikuttavuudesta erilaisissa ympäristöissä tai organisaatioissa. Olet vuorovaikutustaitoinen ja vakuuttava sekä pystyt verkostoitumaan organisaation eri tasoilla. Työskentelet järjestelmällisesti ja osaat priorisoida työsi. Olet tehokas ja saat asioita tapahtumaan, mutta työskentelet myös pitkäjänteisesti. Kokemus projektityöskentelystä tai konsulttina työskentelystä on etu. Sinulla on alempi tai ylempi korkeakoulututkinto ja suomen lisäksi myös sujuva englannin kielentaito.

Koko sadan hengen laumamme toivottaa sinut tervetulleeksi ja antaa sinulle täyden tukensa työssäsi. Konsulttimme työskentelevät tassut savessa monipuolisten HR-tehtävien parissa, mm. henkilöstöjohtamisen, palkanlaskennan, HR-ulkoistuksen, konsultoinnin, valmentamisen ja tutkimuksen parissa. Lisäksi tukenasi ja kehittymistäsi tukemassa ovat digitaaliset työkalumme, alan parhaat käytännöt ja HR4 Taito Akatemian koulutusmahdollisuudet.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen alan aitiopaikalla sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alansa suurimmassa kasvuyrityksessä, henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjänä.

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja laumaltasi odotat, toimi heti ja hae tehtävään. Lisätietoja voit kysyä rekrytointipäälliköltämme Heidi Alatervo-Ropposelta, puh. 050 553 5300. Parhaiten tavoitettavissa soittoaikoina syyskuussa perjantaisin klo 10-11 ja lokakuussa maanantaisin klo 12-13 (poissa viikolla 42).

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

HR Generalist

Berner Oy | Helsinki

Rahoituspäällikkö

Taaleri Pääomarahastot Oy | Helsinki

Business Controller

Restel | Helsinki

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi