Henkilöstöpäällikkö

HR-ammattilainen, mietitkö kesäloman kynnyksellä uusia työhaasteita syksyksi? Kiehtooko konsultin työ?

Liity laumaamme! Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja monipuolisia HR-konsultin tehtäviä. Asiakkaamme ovat erikokoisia yrityksiä, sekä suomalaisia että kansainvälisiä. Roolissasi vastaat asiakasyritysten HR:stä. Pääset luomaan ja rakentamaan asiakkaiden HR-funktiota tai toimit asiantuntijana tietyllä HR:n osa-alueella. Sinulla tulisi olla vankkaa kokemusta haasteellisista HR-tehtävistä, jotta pystyt tuottamaan asiakkaille uusia näkemyksiä. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen alan aitiopaikalla sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alansa suurimmassa kasvuyrityksessä, henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjänä.

Laumassa on voimaa! Lähes sata innostunutta ja osaavaa työkaveria tarjoavat sinulle tukensa työssäsi. Laumastamme löytyy henkilöstöjohtamisen, palkanlaskennan, HR-ulkoistuksen, konsultoinnin, valmentamisen ja tutkimuksen ammattilaisia, jotka ovat joko laaja-alaisia yleisosaajia tai oman alueensa syväasiantuntijoita. Lisäksi tukenasi ovat digitaaliset HR-konsultin työkalut ja alan parhaat käytännöt. Työssä oppimisen lisäksi meillä pääset osallistumaan HR4 Taito Akatemian koulutuksiin.

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja laumaltasi odotat, toimi heti ja hae tehtävään. Lisätietoja voit kysyä rekrytointipäälliköltämme Heidi Alatervo-Ropposelta, puh. 050 553 5300. Parhaiten tavoitettavissa soittoaikoina kesäkuussa maanantaisin klo 10-11 ja elokuussa torstaisin klo 10-11 (heinäkuussa poissa).

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

KAUPPAPAIKKAPÄÄLLIKKÖ

Restel | Helsinki

Palkanlaskennan asiantuntija

Mehiläinen-konserni | Helsinki

HR-päällikkö

BDO | Helsinki