HR-ammattilainen

Kasvumme jatkuu ja etsimme laumaamme useita innostuneita HR-osaajia!

Voit olla kokenut henkilöstöpäällikkö tai juniorimpi HR-osaaja, meillä pääset käyttämään monipuolista osaamistasi sekä oppimaan uutta. Olemme lauma henkilöstötyön ja -alan edelläkävijöitä, joilla on työkalupakissaan ainutlaatuinen yhdistelmä HR-palveluita. Luomme yhdessä parempaa työelämää.

Konsulttinamme pääset tekemään vaikuttavaa HR-työtä mielenkiintoisissa asiakasyrityksissämme eri toimialoilla. Teemme syvällistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja tuotamme asiakasorganisaatioissamme loistavaa henkilöstö- ja asiakaskokemusta. Työssäsi pääset luomaan ja kehittämään asiakkaiden HR-funktiota tai voit toimia esim. asiantuntijana tietyllä HR:n osa-alueella. Roolisi asiakkaalla voi olla esim. henkilöstöpäällikkö, HR-asiantuntija tai rekrytointiasiantuntija, oman osaamisesi ja asiakastarpeidemme mukaisesti.

Kokemuksesi kautta sinulla on jo näkemystä HR-työn vaikuttavuudesta erilaisissa ympäristöissä tai organisaatioissa. Olet vuorovaikutustaitoinen ja vakuuttava sekä pystyt verkostoitumaan organisaation eri tasoilla. Työskentelet järjestelmällisesti ja osaat priorisoida työsi. Olet tehokas ja saat asioita tapahtumaan, mutta työskentelet myös pitkäjänteisesti. Kokemus projektityöskentelystä tai konsulttina työskentelystä on etu. Sinulla on alempi tai ylempi korkeakoulututkinto ja suomen lisäksi myös sujuva englannin kielentaito.

Koko sadan hengen laumamme toivottaa sinut tervetulleeksi ja antaa sinulle täyden tukensa työssäsi. Konsulttimme työskentelevät tassut savessa monipuolisten HR-tehtävien parissa, mm. henkilöstöjohtamisen, palkanlaskennan, HR-ulkoistuksen, konsultoinnin, valmentamisen ja tutkimuksen parissa. Lisäksi tukenasi ja kehittymistäsi tukemassa ovat digitaaliset työkalumme, alan parhaat käytännöt ja HR4 Taito Akatemian koulutusmahdollisuudet.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen alan aitiopaikalla sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alansa suurimmassa kasvuyrityksessä, henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjänä.

Toimitilamme sijaitsevat Espoon Keilaniemessä, erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä.

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja laumaltasi odotat, toimi heti ja hae tehtävään. Lisätietoja voit kysyä Senior rekrytointikonsultti Jenna Jussilalta, p.050 442 8444.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Manager, PLCM

Orion Diagnostica Oy | Espoo

SW Manager

Orion Diagnostica Oy | Espoo

Tuotantoinsinööri

Taaleri Energia | Oulu

Junior Product Manager

B. Braun Medical Oy | Helsinki

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi

HR-ammattilainen

HR4 | Espoo