HR-asiantuntija, Coor Service Management

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhdistämällä näiden alueiden palveluita tarjoamme ainutlaatuisia, tehokkaita ja joustavia ratkaisuja ja luomme siten lisäarvoa asiakkaillemme. Kutsumme tätä älykkääksi palveluksi – SERVICE with IQ. Asiakkainamme on erikokoisia ja eri alojen toimijoita yksityiseltä ja julkiselta sektorilta. Coor suhtautuu vastuullisesti asiakkaisiin, henkilöstöön ja yhteistyökumppaneihin sekä toiminnan laajempiin yhteiskunnallisiin ja ympäristövaikutuksiin. Yhtiössä työskentelee noin 8 600 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 860 miljoonaa euroa. Kesäkuussa 2015 yhtiö listautui Tukholman Nasdaq-pörssiin. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi

Toimintamme kasvaessa haemme Espoon toimipisteeseen tiimihenkistä ja ulospäinsuuntautunutta

HR-asiantuntijaa

Työsuhdeasioihin orientoituneena HR-asiantuntijana toimit tiiviissä yhteistyössä esimiesten ja muiden hr-tiimiläisten kanssa kehittäen ja varmistaen hr-prosessien ja linjausten toteutumisen esimiestyössä. Keskeisiin tehtäviisi kuuluvat esimiesten tukeminen työsuhteen elinkaaren hallinnassa ja neuvonta työsuhdeasioissa. Vastuullasi on lisäksi tehtäviä henkilöstön kehittämiseen, työhyvinvointiin ja rekrytointiin sekä niiden kehittämiseen liittyen. Raportoit yrityksen HR- ja viestintäjohtajalle.

Odotamme, että sinulla on useamman vuoden kokemus HR:n eri osa-alueista ja olet vienyt läpi vastuullisia, välillä haasteellisiakin henkilöstöhallinnon tehtäviä. Sinulla on vahvaa työsuhdeasioiden ja työlainsäädännön osaamista. Tehtävässä on eduksi Mepco HR- ja palkkajärjestelmän aiempi käyttökokemus ja kiinteistöpalvelualan  työehtosopimuksen tuntemus.

Sinulla on sujuvat yhteistyö- ja viestintätaidot ja osaat olla sekä joustava että jämäkkä, tilanteen mukaan. Olet positiivinen ja ratkaisukeskeinen, ja sinulla on kyky toimeenpanna asioita oma-aloitteisesti ja pitkäjänteisesti.

Tarjoamme monipuolisen HR-asiantuntijatehtävän, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on aidosti merkitystä. Meillä pääset osaksi aktiivista ja kehittämishaluista työyhteisöä, jossa panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Pääset kehittymään omassa työssäsi ja sinulla on myös mahdollisuus kasvaa vastuullisimpiin tehtäviin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Coorin HR- ja viestintäjohtaja Marie Styf-Mannonen p. +358 41 466 4656  keskiviikkona 15.8. klo 10-12 ja maanantaina 20.8. klo 15-17.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 27.8.2018 alla olevan linkin kautta.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Manager, strukturoidut sijoitukset

Taaleri Varainhoito Oy | Helsinki

Riskienhallintapäällikkö

Vakuutusosakeyhtiö Garantia | Helsinki

Rakennuttajapäällikkö

Taaleri Pääomarahastot Oy | Tampere, Turku, Oulu, Helsinki

Ostoreskontranhoitaja

Machinery Oy | Vantaa

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi

HR-ammattilainen

HR4 | Espoo