HR-asiantuntija

Asiakkaamme teollisuus-, kunnossapito- ja huoltotoiminnan alalta hakee

HR – ASIANTUNTIJAA TAMPEREELLE

Toimit noin 3000 hengen organisaatiossa konsernin HR-tiimissä palkitsemiseen, suorituksen johtamiseen sekä henkilöstön kehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Työsi sisältää mm. seuraavia asiakokonaisuuksia: palkkavertailut, tehtävien vaativuusarvioinnit, tulospalkkaus, raportointi, henkilöstötutkimukset sekä henkilöstöetuudet. Raportoit konsernin HR-johtajalle.

Taustasi HR generalistin tehtävistä, erityisesti palkkahallinnosta ja työsuhdeasioista antaa hyvät valmiudet tähän rooliin. Toivomme sinulta kokemusta palkitsemisen kehittämisestä, palkitsemisen ja suorituksen johtamisen prosesseista, kiinnostusta HR IT-järjestelmien ja tehokkaiden prosessien rakentamiseen, numeerista ja analysointikykyä, tarkkuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja toimia sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Aiempi kokemus toimimisesta kansainvälisessä organisaatiossa on etu.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän, jota voidaan muokata oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, sekä mahdollisuuden kehittyä kansainvälisesti toimivassa liiketoimintaympäristössä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Lotta Lehtipuu p. 010 778 1724. Jätäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ti 5.6.2018.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Projektipäällikkö / -suunnittelija

Carrier Oy | Vantaa, Lahti tai Turku

HR-asiantuntija

Teollisuus-, kunnossapito- ja huoltotoiminnan ala | Tampere

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi