HR Generalist

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2016 oli 314,4 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 546. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: berner.fi.  

Haemme uuteen tehtävään HR-tiimiimme pääkonttorillemme Herttoniemeen

HR GENERALISTIA

Vastaat HR-palveluissa laaja-alaisesti erilaisista HR-tehtävistä yhdessä henkilöstöpäällikön kanssa. Keskeisiä työtehtäviäsi aluksi ovat HR-järjestelmän käyttöönotto, työterveyshuoltoyhteistyö sekä HR-raportoinnin kehittäminen. Olet mukana kehittämässä myös perehdytystoimintoamme, työsuhdeneuvontaa ja työsuojeluyhteistyötä. Toimit yhdessä henkilöstöpäällikön kanssa tiiviissä yhteistyössä ylimmän johdon ja esimiesten kanssa ja tuet liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista varmistamalla osaltasi, että parhaat HR-toimintamallit ovat yrityksemme henkilöstön käytössä.

Sinulla on usean vuoden kokemus monipuolisista HR-töistä asiantuntijaorganisaatioissa sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Erityisesti työsuhdeasioiden, HR-järjestelmien ja perehdytysprosessin tuntemus on tarpeen. Olet positiivinen, sinnikäs ja pitkäjänteisestä kehittämisestä innostunut kollega, jolla on halua heittäytyä uusiin haasteisiin ja kasvaa isompiin vastuisiin. Haluat vaikuttaa ja saada asioita aikaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme sinulle aktiivisen työyhteisön, hyvät työsuhde-edut sekä yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Pääset osaksi menestyvän ja perinteikkään perheyrityksen kasvutarinaa rakentamaan ja toteuttamaan parhaita henkilöstöjohtamisen käytäntöjä.

Lisätietoja tehtävästä antavat henkilöstöpäällikkö Heli Rissanen p. 050 309 9937 ke 22.11. klo 14:30-16:30, pe 24.11. klo 13-14 ja to 30.11. klo 8:30-10 sekä yhteistyökumppanimme HR4:n konsultti Lotta Lehtipuu p. 050 3549 265. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 3.12.2017 alla olevan linkin kautta.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Director, Sales and Marketing IT

Accountor Group | Helsinki

Director, Information Security

Accountor Group | Helsinki

Chief Data Officer

Accountor Group | Helsinki

Chief Architect

Accountor Group | Helsinki

HR Generalist

Berner Oy | Helsinki

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi