HR-koordinaattori / Junior HR-Specialist

Onko HR-työ intohimosi? Etsimme laumaamme uusia jäseniä luomaan erinomaista henkilöstö- ja asiakaskokemusta!

HR-koordinaattori / Junior HR-Specialist

Olemme lauma innostuneita ja osaavia henkilöstötyön suunnannäyttäjiä. Me uskomme, että hyvällä henkilöstöjohtamisella tuotamme erinomaista asiakaskokemusta. Tämä pätee meillä niin omassa työyhteisössämme kuin asiakastyössä. Organisaatiomme on moderni ja ihmisläheinen.  Tekemistämme ohjaavat HR4:n arvot: arvostus ja luottamus toistemme työtä kohtaan sekä rohkeus tehdä asioita uusilla tavoilla, katse tulevaisuudessa. Toimimme hyvällä fiiliksellä ja lähellä asiakasta. Tule kanssamme tekemään vaikuttavaa HR-työtä ja luomaan parempaa työelämää!

Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja monipuolisissa in-house HR-tehtävissä asiakasorganisaatioissamme esim. HR-koordinaattorin, HR-generalistin tai rekrytointiasiantuntijan roolissa. Vastaat asiakkaidemme operatiivisista HR-tehtävistä ja pääset myös kehittämään toimintoja. Meille HR4:läisille on lajityypillistä positiivinen kehittämisote sekä kyky vaivattomasti sopeutua ja asettua asiakkaan tilanteeseen.

Toivomme, että olet jo näyttänyt kyntesi HR:n kentällä ja sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus monipuolisista HR-tehtävistä, kuten työsuhdeasioista, työsuhteen elinkaaren hallinnasta ja rekrytoinneista. Arvostamme erityisesti kokemusta yhteistyöstä palkkahallinnon kanssa, palkkayhteyshenkilönä toimimista sekä osaamista HR-järjestelmiin liittyen. Sovit laumaamme, mikäli olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja itseohjautuva. Työskentelet järjestelmällisesti ja osaat pitää useita lankoja käsissäsi. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, ja suomen lisäksi englanti on sujuva työkielesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä HR-alan ammattilaisena alansa suurimmassa kasvuyrityksessä. Pääset työssäsi näkemään erilaisia asiakasorganisaatioita ja toimialoja. Työnkuvasi kehittyy osaamisesi mukaan. Tukenasi ovat alan parhaat käytännöt, digitaaliset ratkaisumme sekä yli sadan HR-osaajan kollegaverkosto. Laumastamme löytyy henkilöstöjohtamisen, palkkapalveluiden, HR-ulkoistuksen, konsultoinnin, valmentamisen ja tutkimuksen ammattilaisia. Työssä oppimisen lisäksi pääset osallistumaan HR4 Taito Akatemian koulutuksiin.

Toimitilamme sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä Espoon Keilaniemessä.

Jos innostuit työtehtävistä ja haluaisit liittyä laumaamme, hae tehtävää viimeistään 30.9. Etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävistä ja kulttuuristamme antaa Senior Rekrytointikonsulttimme Jenna Jussila, p. 050 442 8444. Odotamme sinua innolla laumamme jäseneksi!

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Manager, PLCM

Orion Diagnostica Oy | Espoo

SW Manager

Orion Diagnostica Oy | Espoo

Tuotantoinsinööri

Taaleri Energia | Oulu

Junior Product Manager

B. Braun Medical Oy | Helsinki

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi