HR Manager, FINLAND & NORDICS

Huhtamäki on maailmanlaajuisesti toimiva pakkausyhtiö, joka palvelee asiakkaita tarjoilu- ja kuluttajapakkausmarkkinoilla. Miljoonat kuluttajat käyttävät päivittäin Huhtamäen valmistamia pakkauksia. Keskitymme kartonki-, kuitu- ja joustopakkauksien valmistukseen. Palvelemme elintarvike- ja juomateollisuutta, ravitsemusalan yrityksiä sekä vähittäismyynti- ja jakeluketjuja. Autamme huipputuotteita saavuttamaan enemmän kuluttajia, helpommin. Konsernilla on 74 tuotantolaitosta, useita myyntikonttoreita ja noin 17 000 työntekijää 34 maassa. Liikevaihto vuonna 2017 oli lähes 3 miljardia euroa.

 

Emoyhtiö Huhtamäki Oyj on noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä ja pääkonttori sijaitsee Espoossa. Pääkonttorissa työskentelee noin 90 henkilöä. Liiketoimintasegmentti Foodservice EAO:n Nordic-yksikkö sijaitsee Hämeenlinnassa ja yksikössä työskentelee tällä hetkellä 230 henkilöä. Samaan organisaatioon kuuluvat myös myyntiyksiköt Ruotsissa, Norjassa ja Baltiassa. Lue lisää: www.huhtamaki.com

Tässä tehtävässä vastaat sekä Hämeenlinnan tehtaan henkilöstö- ja työsuhdeasioista sekä Espoon pääkonttorin paikallisista henkilöstöasioista sekä Suomen yhteisistä projekteista ja käytännöistä. Kuulut Foodservice Nordic -yksikön johtoryhmään ja raportoit tehtävässäsi yksikön johtajalle.

Mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä pääset vastaamaan itsenäisesti koko laajasta HR-toimintakentästä. Henkilöstö- ja organisaatiosuunnittelu, rekrytoinnit, työehtosopimus-, työsuhde- , yhteistoiminta -ja palkkausasiat sekä palkitseminen ovat vastuullasi. Pääset myös toteuttamaan esimiesten kehittämisen ja osaamisen johtamisohjelmia, sisäistä viestintää sekä vastaamaan työterveys- ja työhyvinvointiasioista. Nautit asioiden kehittämisestä, mutta myös rutiinit sujuvat joustavasti ja positiivisella asenteella.

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on jo useamman vuoden kokemus vastaavista henkilöstöpäällikön tehtävistä sekä tuotantoympäristöstä, joka on dynaaminen ja monipuolinen. Olet tottunut viemään henkilöstölinjauksia käytäntöön sekä tukemaan esimiehiä käytännön esimiestyössä. Kykenet tekemään päätöksiä, organisoit tehokkaasti ja saat asioita tapahtumaan positiivisessa hengessä. Olet palveluhenkinen ja sinulla on vahvat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä, myös kirjallisesti. Tehtävän hoitaminen vaatii läsnäoloa sekä Hämeenlinnan tehtaalla että Espoon pääkonttorilla.

Olemme globaalisti johtava pakkausalan yhtiö, joka investoi tulevaisuuteen, niin myös Hämeenlinnassa; uuden tehtaan rakentaminen alkaa vuoden 2019 alkupuolella. Olemme yrittäjähenkisiä ja innostuneita ammattilaisia ja valmiita panostamaan sekä yhtiön, että sinun kehittämiseesi. Kutsumme sinut jäljittämään oman polkusi ja osallistumaan paremman huomisen muokkaamiseen!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa HR4:n Senior rekrytointikonsultti Mira Stenholm, puh. 040 588 2406, varmimmin tavoitettavissa to 19.4. klo 13-14 ja ma 23.4. klo 10–11. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta viimeistään ti 1.5.2018.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Customer Success Manager

Kasvuryhmä | Helsinki

Pääkirjanpitäjä

Machinery Oy | Vantaa

HR Manager, FINLAND & NORDICS

Huhtamäki Oyj | Espoo, Hämeenlinna

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi

Palkkakonsultti

HR4 | Espoo

HR-ammattilainen

HR4 | Espoo