HR Manager

Stalatube Oy on laadukkaiden ruostumattomien teräsrakenneputkien ja niiden jatkojalosteiden valmistaja. Visiomme on olla toimialallamme maailman johtava asiakkaillemme lisäarvoa tuottavien ratkaisujen toimittaja, ja meidät tunnetaan asiakaslähtöisenä alan edelläkävijänä. Yli 90 miljoonan euron liikevaihdostamme noin 90 % koostuu viennistä, ja meillä on kaikkiin maanosiin sekä noin 50 maahan ulottuva kansainvälinen jakeluverkosto. Työtä teemme 120 ammattilaisen voimin.

Kasvumme tueksi haemme nyt osaavaa HR Manageria Lahteen vastaamaan Stalatuben henkilöstöasioista. HR Managerina osallistut henkilöstöstrategian suunnitteluun ja toimenpanoon. Tärkeä tehtäväsi on tukea liiketoimintaprosesseja liiketoimintalähtöisellä henkilöstöjohtamisella.

Tehtävässä vastaat yhtiömme henkilöstön osaamisen kehittämisestä, rekrytointiprosessista ja sen kehittämisestä, palkitsemisjärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä sekä henkilöstön hyvinvoinnista.

Olemme 45-vuotias kasvua tavoitteleva paikallinen yritys, joka toimii kansainvälisillä markkinoilla, joten henkilöstöpäällikön roolissa on myös kansainvälinen ulottuvuus.

Mitä odotamme?
Olet HR – alueen moniosaaja, joka myös käärii itse hihat ja tarttuu hyvällä asenteella eri haasteisiin. Sinulla on soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi laaja kokemus HR – pelikentästä. Sinulla on kokemusta HR-prosessien ja -järjestelmien kehittämisestä ja tunnet työlainsäädännön sekä työehtosopimukset. Lisäksi sinulla on kokemusta moderneista henkilöstöjohtamisen keinoista sekä toimintojen kehittämisestä yrittäjähenkisessä ympäristössä lähellä liiketoimintaa. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset sekä suomen että englannin kielen taitoa ja joustavaa sekä aloitteellista työotetta eri ympäristöissä.

Mitä tarjoamme?
Meillä Stalatubessa saat johdon ja työyhteisön tuen henkilöstöstrategian toimeenpanoon ja pääset kehittämään ja tekemään HR-toimintoja lähellä liiketoimintaa. Toimintaamme ohjaavat yrittäjähenkisyys, kansainvälisyys, asiakaslähtöisyys ja kunnianhimo yhdistettynä kasvutavoitteisiimme. Näihin pyrimme kehittämällä jatkuvasti henkilöstöä ja tämän ansiosta HR Managerin tehtävä sisältää mielenkiintoisia ja monipuolisia haasteita sekä kehitysmahdollisuuksia.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa HR4:n Senior rekrytointikonsultti Satu Hilli, puh. 040 8620 575, varmimmin tavoitettavissa ti 6.2. klo. 9-11 ja to 8.2. klo 14–16. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ti 13.2.2018.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Analyytikoita

Taaleri Energia | Helsinki

Plant HR Manager

Ahlstrom-Munksjö | Tampere

Riskienhallintapäällikkö

Taaleri Oyj | Helsinki

HR Manager

Stalatube Oy | Lahti

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi