HR-päällikkö

BDO on yksi maailman johtavista tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatioista työllistäen yli 67 000 henkilöä 158 maassa. Tarjoamme laadukkaita tilintarkastus-, vero- ja neuvontapalveluja kaiken kokoisille yrityksille, julkissektorille ja muille yhteisöille. Suomessa meitä työskentelee maanlaajuisesti lähes 200 asiantuntijaa.

Haemme asiantuntevaan joukkoomme pääkonttorillemme Helsinkiin

HR-PÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat kokonaisvaltaisesti BDO Oy:n ja tytäryritysten henkilöstötoiminnoista ja niiden kehittämisestä. Keskeisiä tavoitteitasi on henkilöstösuunnittelu sekä kasvumme tukeminen rekrytointien avulla. Vastuullesi kuuluvat lisäksi mm. työsuhdeasiat sekä esimiestyön, osaamisen ja suorituksen johtamisen kehittäminen. Autat esimiehiä saavuttamaan tavoitteensa ja varmistat osaltasi, että parhaat HR-toimintamallit ovat yrityksemme henkilöstön käytössä. Raportoit tehtävässäsi yrityksen toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa akateemista koulutusta ja laaja-alaista tuntemusta HR:n eri osa-alueista asiantuntijaorganisaatioissa. Aiempi kokemus partner-organisaatiosta on ehdoton etu. Toivomme sinulta liiketoimintalähtöistä asennetta, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja vaativissakin tilanteissa sekä kykyä muutosten toteuttamiseen. Olet positiivinen, innovatiivinen ja innostava kollega. Sinulla on vahva tahto ja kykyä saattaa asiat loppuun saakka. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa englanninkielen taitoa.

Tarjoamme sinulle yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Pääset mahdollistamaan ja tukemaan menestyvän yrityksen kasvutarinaa rakentamalla ja toteuttamalla parhaita henkilöstöjohtamisen käytäntöjä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HR4:n rekrytointikonsultti Lotta Lehtipuu p. 050 3549 265 perjantaina 16.6. klo 13.00-15.00 ja maanantaina 19.6. klo 12.00-14.00. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 25.6.2017  klikkaamalla ”Hae tehtävää” painiketta. Haastattelut tullaan toteuttamaan viikolla 26.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

KAUPPAPAIKKAPÄÄLLIKKÖ

Restel | Helsinki

Palkanlaskennan asiantuntija

Mehiläinen-konserni | Helsinki

HR-päällikkö

BDO | Helsinki