HR- ja toimistoassistentti HR-tiimiin

Oletko kiinnostunut liittymään HR4:n HR-tiimiin tuottamaan erinomaista henkilöstö- ja asiakaskokemusta? Etsimme Heidin, Tuijan ja Ninan työkaveriksi innostunutta ja asiakaspalveluhenkistä HR- ja toimistoassistenttia HR-tiimiin.

Olemme ketteriä HR-alan ammattilaisia, joille laadukkaat HR-palvelut ovat tekemisemme keskiössä. Tekemistämme ohjaavat HR4:n arvot; arvostus, rohkeus –hyvällä fiiliksellä ja lähellä asiakasta. Teemme tiiviisti töitä yhdessä, sillä uskomme, että yhdessä olemme viisaampia kuin yksin. Tiimissämme Heidin vastuulla ovat sekä HR4:n omat rekrytoinnit että asiakkaiden rekrytointitoimeksiantoja. Tuijan päävastuina on toimia HR4:n palkkayhteyshenkilönä ja koordinoida työterveyshuoltoa ja henkilöstön hyvinvoinnin johtamista sekä osaamisen kehittämistä. Nina toimii tiimin esimiehenä ja vastaa HR4:n henkilöstöjohtamisesta ja sisäisestä viestinnästä. Yhdessä luomme parempaa työelämää!

Työssäsi toimit laumamme kasvona vastaanottamalla vieraitamme toimitiloihimme, huolehtimalla toimiston perusrutiineista, esim. postin jakamisesta ja kahvin keittämisestä. Laumamme kasvaa jatkuvasti ja vastuullasi on koordinoida uusien ja lähtevien HR4:läisten HR-prosesseja, jotta uudet laumamme jäsenet kokevat olonsa tervetulleeksi ja laumastamme uusille urapoluille siirtyvät lähtevät hyvällä fiiliksellä. Laumamme viettää aikaa säännöllisesti yhdessä ja sinun vastuullasi on yhteisten tapahtumien ja juhlien suunnittelu ja organisointi. Lisäksi koordinoit HR4 Taito Akatemian koulutuksia. Olet myös mukana monessa muussa projektissa, joten pääset näkemään ja kokemaan paljon.

Sinulla ei tarvitse olla HR-kokemusta, sillä tiiminä tuemme ja autamme sinua kehittymään työssäsi. Sinulla tulisi olla positiivinen asenne, kokemusta asiakaspalvelusta toimistoympäristössä, kykyä organisoida ja priorisoida työtäsi ja halu oppia uutta. Nautit koordinointiroolista, jossa pääset auttamaan laumamme eri sidosryhmiä ja pystyt pitämään kiireessäkin langat käsissäsi. Olet myös näppärä järjestelmien kanssa ja sinulla on Office ohjelmat hyvin hallussa. Työaikasi on arkipäivisin klo 8-16.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen alan aitiopaikalla sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alansa suurimmassa kasvuyrityksessä, henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjänä. Lähes sadan hengen innostunut ja osaava laumamme tarjoaa sinulle tukensa työssäsi. Laumastamme löytyy henkilöstöjohtamisen, palkanlaskennan, HR-ulkoistuksen, konsultoinnin, valmentamisen ja tutkimuksen ammattilaisia, jotka ovat joko laaja-alaisia yleisosaajia tai oman alueensa syväasiantuntijoita. Lisäksi tukenasi ovat digitaaliset työkalumme ja alan parhaat käytännöt. Työssä oppimisen lisäksi meillä pääset osallistumaan HR4 Taito Akatemian koulutuksiin.

Jos innostuit työtehtävistä ja haluaisit liittyä tiimiimme, toimi heti ja hae tehtävään! Hakuaika päättyy 17.8.2017. Lisätietoja voit kysyä Heidi Alatervo-Ropposelta, puh. 050 553 5300, parhaiten tavoitettavissa soittoaikoina maanantaisin klo 12-13 ja torstaisin klo 10-11.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Viestintäsuunnittelija

Markkinointi-instituutti | Espoo

European Logistics Service Provider Manager

Reima Oy | Vantaa, Finland or other Reima location

Head of Communications

ICOS ERIC Head Office | Helsinki

Talent Manager

Fondia | Helsinki

Sisäinen tarkastaja

Tradeka Yhtiöt Oy | Helsinki