Tällä kertaa HR4 työelämäradion vieraana vuoden digijohtaja Elina Björklund. Elina jakaa omat räväkät johtamisoppinsa digitalisaation sävyttämällä asiakkaan aikakaudella. Jos digitalisaatio ja työelämän kiihtyvä muutos kutkuttavat mieltäsi, tätä et halua missata!

Maailman johtavan toiminnallisten lastenvaatteiden merkin toimitusjohtajana Elina Björklund vastaa 73-vuotiaan Reima Oy:n liiketoiminnan ja organisaation päivittämisestä digitaaliseksi. Tänä päivänä yhtiön myynnistä noin 13 prosenttia tulee digitaalisten kanavien kautta. Vuoteen 2020 mennessä osuus on tarkoitus kaksinkertaistaa.

Onko digitalisaatio johtamisen draiveri vai työkalu? Entä mitä on digijohtaminen? Mitä sinun tulisi johtajana oppia nuoremmiltasi? Miten teet henkilöstöstäsi digiosaajia viidessä vuodessa? Kuuntele tämä HR4 työelämäradion jakso ja altistu oivalluksille!

Muistathan, että voit osallistua keskusteluun myös Twitterissä: #työelämäradio

Jakso on nauhoitettu asiantuntijaseminaarimme yhteydessä Kansallismuseon hulppeissa tiloissa. Lue tapahtumastamme tarkemmin.

Lue tapahtumasta tarkemmin

 

Miten rakennat huipputiimin asiakkaan aikakaudella? 

Kuuntele HR4 työelämäradion aikaisempi jakso

Tilaa HR4-podcastit

HR4 työelämäradio on julkaistu mm. iTunesin hakemistossa, joten se löytyy useimmilla podcastien kuuntelu- ja tilaussovelluksilla suoraan etsimällä nimellä "HR4 työelämäradio".

Voit myös liittyä HR4 työelämäradion sähköpostilistalle. Näin saat ilmoitukset uusista jaksoista ensimmäisten joukossa!

Kerrothan myös mikäli sinulla on jokin erityinen työelämän muutokseen liittyvä aihe, josta haluaisit kuulla lisää.

HR4 Group ja sen tytäryhtiöt käsittelevät henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voivat olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.