Tällä kertaa HR4:n työelämäradiossa keskustellaan työelämän muutoksesta työmarkkinoiden näkökulmasta.

Mitkä ovat Suomen työmarkkinoiden suurimmat haasteet tällä hetkellä? Miten haasteisiin päättäjätasolla tulisi reagoida ja jos ei reagoida, niin miten markkinat reagoivat? Miten Suomen työmarkkinoita tulisi uudistaa?

Aiheesta työelämäradiossa keskustelevat Suomen Yrittäjien pääekonomisti Mika Kuismanen ja HR4:n tutkimusliiketoiminnan vetäjä Teemu Putto.

Ennen siirtymistä Suomen Yrittäjien pääekonomistiksi valtiovarainministeriön suhdanneyksikön päällikkönä sekä Euroopan keskuspankissa, Suomen Pankissa ja Valtion taloudellisessa tutkimuskeskuksessa työskennellyt Kuismanen ravistelee kuuntelijaa miettimään Suomen työmarkkinoiden kehityskohteita.

Mikäli työelämän muutos kutkuttaa sinua, HR4 työelämäradio ja tämä jakso on sinua varten!

 

Muistathan, että voit osallistua keskusteluun ja ehdottaa uusia aiheita myös Twitterissä: #HR4työelämäradio

Jakso on nauhoitettu HR4:n aamiaistilaisuuden yhteydessä 12.4.2018.

Lue tapahtumasta tarkemmin

Tilaa HR4-podcastit

HR4 työelämäradio on julkaistu mm. iTunesin hakemistossa, joten se löytyy useimmilla podcastien kuuntelu- ja tilaussovelluksilla suoraan etsimällä nimellä "HR4 työelämäradio".

Voit myös liittyä HR4 työelämäradion sähköpostilistalle. Näin saat ilmoitukset uusista jaksoista ensimmäisten joukossa!

Kerrothan myös mikäli sinulla on jokin erityinen työelämän muutokseen liittyvä aihe, josta haluaisit kuulla lisää.

HR4 Group ja sen tytäryhtiöt käsittelevät henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voivat olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.