Miksi joka neljäs työssäkäyvä katselee uutta työpaikkaa? HR4:n rekrytointiliiketoiminnan vetäjä Lotta Lehtipuu ja tutkimusliiketoiminnan vetäjä Teemu Putto jakavat näkemyksensä pohjautuen HR4:n laajaan Suomalainen työelämä 2018 -tutkimusdataan. Kuuntele jakso ja poimi 15 minuutissa konkreettiset vinkit avainhenkilöstösi sitouttamiseen.

HR4 lähestyi yli 4 000 suomalaista valtakunnallisesti edustavalla poiminnalla iän, sukupuolen ja asuinalueen mukaan. Noin 2 000 työssäkäyvää suomalaista vastasi tarkemmin tutkimus-lomakkeeseemme, jossa kartoitettiin tarkemmin ihmisten arvoja, asenteita ja motiiveja työelämään liittyen. Saamamme tulokset olivat hyvin mielenkiintoisia, osin huolestuttaviakin.

Tilaa HR4-podcastit

HR4 työelämäradio on julkaistu mm. iTunesin hakemistossa, joten se löytyy useimmilla podcastien kuuntelu- ja tilaussovelluksilla suoraan etsimällä nimellä "HR4 työelämäradio".

Voit myös liittyä HR4 työelämäradion sähköpostilistalle. Näin saat ilmoitukset uusista jaksoista ensimmäisten joukossa!

Kerrothan myös mikäli sinulla on jokin erityinen työelämän muutokseen liittyvä aihe, josta haluaisit kuulla lisää.

HR4 Group ja sen tytäryhtiöt käsittelevät henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voivat olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.