Miten varmistat, että yrityksesi uskaltaa tarttua kasvukauden mahdollisuuksiin? Löytyykö yrityksessäsi tarvittava osaaminen seuraavan askeleen ottamiseksi?

Moni suostuisi kasvuun vaan ei kasvukipuihin, toteaa Suomen Yrittäjien pääekonomisti Mika Kuismanen ja jakaa visionsa tärkeimmistä kasvutekijöistä HR4:n seuraavassa aamiaistilaisuudessa 12.4.2018. HR4:n tutkimusliiketoiminnan johtaja Teemu Putto tarjoaa analyysinsa HR4:n suomalaisen työelämän nykytilaa ja tulevaisuutta kartoittaneen tutkimuksen oleellisimmista havainnoista, kun yrityksesi tavoitteena on kasvu. Aamu huipentuu osallistavaan Ideapajaan HR4:n kokeneiden asiantuntijoiden johdolla.

Työmarkkinoiden yhä koveneva kilpailu kasvutekijöistä edellyttää yritysjohtajalta rohkeita päätöksiä. Tee omasi jo tänään ja ilmoittaudu mukaan HR4:n seuraavaan aamiaistilaisuuteen. Tapaat uusia ja vanhoja tuttuja kasvuyritysten maailmasta. Paikkoja hyvin rajoitetusti. Ilmoittaudu nopeasti mukaan täyttämällä oheinen lomake.

Oletko valmis kirjoittamaan yrityksesi kasvutarinaan seuraavan luvun?

Tuoreen tutkimuksen mukaan suomalaisten yritysten suurin este tavoitteiden saavuttamisessa on byrokraattisuus ja vanhentuneet työtavat (HR4:n Suomalainen työelämä 2018). Liiketoimintajohto näkee päämäärien saavuttamisen ja kasvun tiellä lisäksi kyvyttömyyttä ajatella uudella tavalla (29 %), ymmärtää tavoitteita (28 %) sekä puutteita työntekijöiden osaamisessa (26 %). Mikä omassa organisaatiossasi estää päämäärissä edistymistä?

Suomen Yrittäjien pääekonomisti Mika Kuismanen on työskennellyt aiemmin valtiovarainministeriön suhdanneyksikön päällikkönä sekä Euroopan keskuspankissa, Suomen Pankissa ja Valtion taloudellisessa tutkimuskeskuksessa. Hän on väitellyt tohtoriksi University College Londonissa tuloverotuksen vaikutuksesta työn tarjontaan. HR4:n tutkimusliiketoiminnan johtaja Teemu Putto lähestyy yritysten menestysnäkymiä HR4:n suomalaisen työelämän nykytilaa ja tulevaisuutta kartoittaneen tutkimuksen kautta. Markkinointitaustaisen tutkimusammattilaisen räväkkä esiintymistyyli on kerännyt kiitosta konkreettisista ja viihdyttävistä esimerkeistään.

USKO YRITYKSEN MENESTYMISEEN TULEVAISUUDESSA JAKAA SUOMALAISIA. TYÖVÄESTÖSTÄ VAIN 72 % PITÄÄ YRITYSTÄÄN ASIAKKAAN PARASTA AJATTELEVANA. 

(Havaintoja HR4:n Suomalainen työelämä 2018 -tutkimuksesta. Tutkimukseen vastasi yli 2 000 työssä käyvää suomalaista.)

Ohjelma:

Ajankohta: torstai 12.4.2018 klo 8.00 – 11.00

Paikka: Ravintola Lasipalatsi, Mannerheimintie 22-24, 00100 Helsinki

Aamiaista on tarjolla klo 8.00 alkaen, ohjelma alkaa klo 8.30.

Avaussanat: Henkilöstötyö – yrityksesi kasvun vauhdittaja digitalisaation aikakaudella?
Minna Kinnunen, Director, Outsourcing Services, HR4

HR4:n Suomalainen työelämä 2018 -tutkimus: Usko tulevaisuuteen – onko sitä ja mistä se rakentuu?
Teemu Putto, Director, Research Services, HR4

Kansantalouden, yritysrakenteen ja työmarkkinoiden muutoksesta: Miten muutoksiin tulisi reagoida ja jos ei reagoida, niin miten markkinat reagoivat?
Mika Kuismanen, pääekonomisti, Suomen Yrittäjät ry

Kasvu-hackathon asiantuntijoidemme johdolla: Kasvusta ei ole tinkiminen – miten pidät osaajasi muutoksessa mukana?

Tilaisuuden jälkeen voit halutessasi jäädä vielä keskustelemaan HR4:n asiantuntijoiden kanssa Ravintola Lasipalatsin viihtyisiin tiloihin. Tilaisuus on suunnattu liiketoiminta- ja henkilöstöpäättäjille.

 

Virittäydy tunnelmaan katsomalla video aikaisemmasta tapahtumastamme.