Profile picutre

Christa Grönfors

+358 50 448 8707
christa.gronfors@hr4.fi

Payroll Specialist

“Tuomme tehokkuutta palkanlaskentaan ja autamme asiakkaita ottamaan käyttöön palkkahallinnon arkea helpottavia järjestelmiä.”

Minun tarinani

HR4:n asiakkaiden palkanlaskijana toimiva Christa työskentelee tarvittaessa myös osana asiakasorganisaatiota. Joidenkin asiakkaiden luona hän viettää päivän viikossa, toisten kohdalla yhteistyö on kuukausittaista.

– Asiakkaat omaksuvat minulta uusia ajatuksia ja toimintatapoja, ja minulla on puolestani mahdollisuus saada oivalluksia yhteistyöstä heidän kanssaan. Se on antoisaa.

Harva innostuu palkkahallintoon liittyvistä lakimuutoksista, mutta Christalle ne ovat työn suola siinä missä muutkin uudet haasteet.

– Lakimuutosten kanssa on olennaista löytää käytännön sovellukset ja miettiä, miten ne vaikuttavat arkiseen työhön.

“Meillä on monipuolista osaamista ja kokemusta lukuisten eri alojen asiakkaista.”

HR4:n palkkahallintopalvelut auttavat asiakasta esimerkiksi tilanteessa, jossa vanha palkanlaskentajärjestelmä on tullut tiensä päähän tai palkanlaskija on syystä tai toisesta jäämässä pitkälle lomalle.

– Toimistomme on täynnä henkilöstöalan ihmisiä, jotka ovat perusluonteeltaan luovia. Sen vastapainoksi palkkahallinnossa tarvitaan tarkkuutta numeroiden kanssa ja pykälien noudattamista.

Kahden pienen lapsen kanssa puuhastellessa vapaa-aikansa viettävä Christa onkin tullut numeroiden kanssa hyvin toimeen aina peruskoulusta asti.

– Olen aina pitänyt enemmän laskemisesta kuin lukemisesta!

Sanottua

“Christa on taitava siinä, mitä tekee. Hän on rauhallinen ja asiantunteva tyyppi, joka hoitaa hommansa määrätietoisesti.”

Tia Väisänen / HR4