Profile picutre

Harri Sirén

+358 50 408 8083
harri.siren@hr4.fi

Senior Consultant

“Työni arvo mitataan asiakkaan menestyksen perusteella. Kun johtaminen ja työyhteisön toiminta kehittyvät, työlläni on ollut merkitystä.”

Minun tarinani

Harri on yritysvalmennuksen ja konsultoinnin saralla arvostettu konkari, jonka oppien avulla moni organisaatio on saanut toimintaansa uutta potkua. Monipuolisen työkokemuksen ja pitkän esimieskokemuksen myötä hänellä on ainutlaatuinen kyky hypätä asiakkaan saappaisiin.

– Kokemukseni kansainvälisestä liiketoiminnasta auttaa ymmärtämään asiakkaan liiketoimintaa ja siihen liittyviä haasteita.

Johtamisen, työyhteisötaitojen ja uusien valmennusmenetelmien kehittäminen kuuluvat Harrin ydinosaamiseen. Kehityshenkisyys kulkee mukana kaikissa kokeneen konsultin asiakasprojekteissa.

– En halua monistaa ratkaisuja, myös oman kehittymiseni takia. Ensisijaisesti kaikki tehdään kuitenkin asiakaslähtöisesti.

“Emme iske faktoja pöytään, vaan autamme asiakasta ajattelemaan ja toimimaan uudella tavalla.”

Organisaatioissa ja työntekijöissä piilevän hiljaisen tiedon hyödyntäminen ja keskusteleva, valmentava johtaminen ovat Harrille sydämenasioita.

– Omia taitoja ja tietoja pidetään helposti itsestäänselvyyksinä eikä nähdä arvoa, jota muut voisivat niistä saada. Arvostus ihmisen omaa ammatillista osaamista kohtaan pitää silloin rouhia pintaan sekä kannustaa osaamisen kuvaamiseen ja jakamiseen.

Virtuaalisia oppimisympäristöjä ja pelillistettyjä valmennusmenetelmiä mukana kehittämässä ollut konsultti rentoutuu toisinaan pelaamalla, mutta tärkeintä on luonnossa liikkuminen ja omasta kunnosta huolehtiminen. Siihen hän saa tukea myös omasta työyhteisöstä.

– HR4:llä johdetaan hyvin ja pidetään huolta työhyvinvoinnista. Suutarin lapsilla on siis kengät!

Sanottua

“Aina kun Harrin kanssa keskustelee, oppii jotain uutta. Ei ole ihme, että hän on asiakkaiden keskuudessa niin pidetty.”

Petri Torp / HR4