Profile picutre

Jaakko Kosonen

+358 50 560 1942
jaakko.kosonen@hr4.fi

Account Director

“Me HR4:llä olemme käsityöläisiä emmekä fläppitaululle piirtelijöitä. Lähdemme mukaan asiakkaan arkeen ja teemme yhdessä töitä hänen kanssaan.”

Minun tarinani

Kun HR4:n toimisto alkaa aamutuimaan täyttyä, Jaakko on jo ehtinyt ajaa paikalle kotoaan Porvoosta aamuruuhkan välttäen ja keittää muulle porukalle kahvit. Aamuvirkku asiakkuusjohtaja on viihtynyt asiakastyön etulinjassa jo kymmenen vuotta, joten kahvin lisäksi hän osaa kokemuksensa turvin tarjota juuri oikeita henkilöstöjohtamisen palveluita kullekin asiakkaalle.

– Rakastan asiakkaiden ongelmien ratkomista. Parasta työssäni ovat ihmisten tapaaminen ja pitkäaikaiset yhteistyösuhteet. Emme koskaan tuo pöytään valmista konseptia, vaan kehitämme sitä yhdessä asiakkaan kanssa pitkäjänteisesti.

”Kun asiakas menestyy, mekin menestymme.”

Jaakko uskoo liiketoimintalähtöisen henkilöstötyön voimaan ja haluaa viedä sen missiota eteenpäin.

– Asiakas ei välttämättä näe, kuinka henkilöstöjohtaminen näkyy yrityksen tuloksessa. Tärkeä osa työtäni on osoittaa hyödyt, joiden asiakas ei tiedä olevan saavutettavissa.

Aherrus toimistolla jatkuu vielä, kun asiakkuusjohtaja suuntaa autonsa iltapäivällä kohti Porvoota. Siellä päivä jatkuu etätöiden merkeissä tai Mosku- ja Svante-setterien kanssa metsästäen ja kalastaen.

– Hirvipassissa tai vapa kädessä istuessa voi miettiä asioita rauhassa. Se on loistavaa vastapainoa työlle.