Profile picutre

Otto Salminen

+358 10 778 1771
otto.salminen@hr4.fi

Markkinoinnin suunnittelija

“Olemme tekemässä parempaa työelämää – ennakkoluulottomasti ja vastuullisesti!”

Minun tarinani

Kun Otto astelee HR4:n toimiston käytävillä, työkaverit tietävät, että sisällöntuotantohommia on kohta luvassa. Hänen vastuullaan on muun muassa, että yrityksen asiantuntemus jalostuu bloggauksiksi, videoiksi sekä muuksi asiakkaiden arkea auttavaksi sisällöksi. Markkinointitiimin osana Otto kehittää myös asiakkaiden kokemuksia elämyksiksi osallistumalla aktiivisesti palveluiden suunnitteluun ja konseptointiin.

– HR4 on suunnannäyttäjä henkilöstöjohtamisen kentällä, ja meidän pitää viestinnässämme ennakoida alan trendejä. Meillä on mahdollisuus olla henkilöstöalan yhteiskunnallinen mielipidevaikuttaja.

Otto luonnehtii itseään haasteista innostuvaksi yhteiskuntatieteilijäksi. Hän on valmistunut hallintotieteiden maisteriksi ja erikoistunut yliopisto-opinnoissaan henkilöstön kehittämiseen sekä organisaatioiden yhteiskuntavastuusuhteisiin.

– Tekemämme tutkimuksen avulla saadaan tietoa sekä henkilöstö- että esimiestyöhön liittyvistä ratkaisuista, kun luodaan parempaa tulevaisuutta työlle ja sen tekijöille. Tulevaisuudessa menestyvät organisaatiot, jotka pystyvät ratkaisemaan yhteiskunnallisesti merkittäviä haasteita.

– Työmme ei ole vain asiakkaita, vaan myös heidän asiakkaitaan varten.

HR4:n seminaarit ja webinaarit kuuluvat nekin Oton vastuualueeseen.

– Työni yksi tärkeimmistä funktioista on, että asiakkaat löytävät palvelumme. Lisäksi minulla on mahdollisuus olla mukana palveluiden kehittämisessä, mikä on todella kivaa! Myynnin tukena toimiminen on yksi tehtävistäni tiimissä, samoin olen mukana myös markkinointiautomaation käyttöönotossa.

HR4:n liiketoimintalähtöinen toimintafilosofia ja asiakasymmärryksen korostaminen ovat läsnä yrityksen omassa markkinoinnissa ja viestinnässä.

– Henkilöstötyöllä on riski joutua pelkäksi tukifunktioksi. Se kuitenkin tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia koko organisaation muokkaamiseen. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on edelleen erityisesti pienten ja keskisuurten organisaatioiden tärkein voimavara.

Ruokailuhetket ystävien seurassa ovat tärkeä henkireikä Oton elämässä. Vapaa-ajallaan hän suuntaa mieluusti melomaan tai saunan lämpöön.

Sanottua

“Otto on aktiivinen ja innostunut työntekijä, jolla on positiivinen tekemisen meininki. On mukava seurata, kun hän työskentelee innoissaan ja suurella sydämellä.”

Tia Väisänen / HR4