Profile picutre

Sari Leskinen

+358 40 543 4154
sari.leskinen@hr4.fi

Senior Consultant

Minun tarinani

Aloitin HR4 työurani konsernin konsultointipalveluissa vuoden 2015 alussa. Kiinnostuin HR4:stä entisen kollegani suosituksesta. Aiemmin olen työskennellyt henkilöstön kehittämisen tehtävissä, konsulttina sekä henkilöstöjohtajana ja yrityksen johtoryhmän jäsenenä niin asiantuntija- kuin myynti- ja palveluorganisaatiossa.

HR4:llä olen päässyt mukaan moneen mielenkiintoiseen projektiin. Konsultointitoimeksiantojen kautta olen päässyt toteuttamaan mm. suorituksen johtamiseen, palkitsemiseen, organisaation toimintamallin ja johtamisjärjestelmän määrittämiseen liittyviä projekteja sekä ollut projekteissa, joissa kehitetään johtoryhmätyöskentelyä. Lisäksi olen valmentanut ja ollut myös in-house –roolissa asiakkaalla vastaamassa organisaation rekrytoinneista. Toimeksiantoni ovat olleet erittäin monipuolisia ja työnkuvani vaihteleva; sehän tässä työssä onkin parasta, että joka päivä voi oppia uutta ja myös jakaa omaa kokemusta kollegoiden ja asiakkaiden kesken!

Jokainen työpäivä HR4:llä tuo tullessaan uusia mielenkiintoisia haasteita ja innostavia asiakaskohtaamisia. Tunnen, että pääsen täysipainoisesti hyödyntämään kattavaa kokemustani organisaatioiden ja johtamisjärjestelmien kehittämisessä monipuolisten asiakasprojektien kautta. Meillä HR4:llä yhtenä arvonamme on ”rohkeasti hyvällä fiiliksellä” ja mielestäni se toteutuu sekä työtehtävissä asiakkaan kanssa että työyhteisössämme kollegoiden kesken.