IT-supersankari tutkimusseikkailuun

Haluatko sinä lähteä seikkailulle tutkimusmaailmaan? Nappaa foliohattusi mukaan, heitä taikaviitta selkään, valomiekka kainaloon ja tule luomaan kanssamme parempaa työelämää!

Me HR4:n Promenadessa teemme asiakas- ja henkilöstötutkimuksia ja tutkimuksiemme lähtökohtana ovat aina ihmiset. Haluamme olla alan supersankareita, luomassa uutta ja erilaista tutkimuskenttää. Etsimme nyt joukkoomme uutta supersankaria, jonka teknologisten supervoimien kautta voimme valloittaa tutkimusmaailman.

Toivomme, että olet ehtinyt jo kasvattaa supervoimiasi käyttämällä markkinatutkimusjärjestelmää joko koodaamalla tai raportoimalla. Lisäksi Excel-osaaminen kuuluu supervoimiisi. Laserkatseesi auttaa sinua näkemään pienetkin yksityiskohdat, sillä nollista ja ykkösistähän se bittiavaruuskin rakentuu. Suollat sujuvasti englantia niin suullisesti kuin kirjallisesti. Et hätkähdä tilanteita, joissa supervoimiasi halutaan käyttää monessakin projektissa samaan aikaan, vaan superviitta hulmuten otat haasteet rohkeasti vastaan.

Olemme juuri ottamassa uutta tutkimusjärjestelmää käyttöön ja sinun tehtävänäsi on auttaa meitä taklaamaan käyttöönottoprojektin bugit, kryptoniitit ja mustat aukot. Supersankarina ymmärrät, etteivät muut välttämättä ymmärrä yhtä paljon bittiavaruudesta kuin sinä ja oletkin halukas neuvomaan ja tukemaan työkavereitasi. Supersankarikaan ei pärjää yksin, vaan uskomme, että pääset täyteen vahvuutesi yhdessä meidän kanssamme. Tukenasi ja apunasi ovat niin tiimikaverisi kuin muu tutkimuksen jengi – näin olemme sankareita kaikki yhdessä!

HR4 on kasvuyritys ja asiakkaitamme ovat niin suomalaiset kuin kansainväliset erikokoiset yritykset eri toimialoilta. Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokopäiväisen työsuhteen ja seikkailun alan aitiopaikalla sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alansa suurimmassa kasvuyrityksessä, henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjänä.

Älä jää pureskelemaan superpähkinöitä, vaan kysy mieltä askarruttavat asiat Petri Torpilta puhelimella (puh. +358 40 8321 888), sähköpostilla (petri.torp@hr4.fi) tai vaikkapa ajatuksen voimalla (jos se kuuluu supervoimiisi).

Haluamme supervoimasi heti käyttöön, mieluiten valon nopeudella, joten ethän jää himmailemaan hakemuksen kanssa. Hommat alkavat heti kun sopiva sankari löytyy. Hakeminen tapahtuu nopeasti ja näppärästi täyttämällä linkin takaa avautuva lyhyt hakulomake. Haluamme tietää missä ja miten olet supervoimiasi kehittänyt, joten liitä lomakkeeseen ytimekäs CV. Olisi myös mukava kuulla lyhyesti mikä tekee sinusta juuri meidän supersankarimme. Hakuaika päättyy 20.11.2017.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

HR Generalist

Berner Oy | Helsinki

Rahoituspäällikkö

Taaleri Pääomarahastot Oy | Helsinki

Business Controller

Restel | Helsinki

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi