Johtajuuden kehittämisen seniorikonsultti (palveluvastaava)

Oletko esimiestyön ja työyhteisöjen kehittämisen konkari, joka energisoituu asiakastyön lisäksi kehittämistyön palvelumuotoilusta? Onko sinulla mukaansatempaavia näkemyksiä siitä, kuinka jaettu johtajuus, itseohjautuvat tiimit, digitalisaatio ja uusiutumisen johtaminen otetaan mukaan johtajuuden kehittämiseen organisaation eri tasoilla, yksilöillä ja tiimeissä?

Meillä työskentelet vaihtelevissa organisaatioiden kehittämiseen liittyvissä projekteissa, joissa työtäsi ohjaavat asiakkaan liiketoiminnan tarpeet. Osallistut myös myyntityöhön laatimalla tarjouksia, käymällä asiakaskäynneillä ja omalla työlläsi ylittämällä asiakkaan odotukset. Palveluvastaavan roolissa työhösi kuuluu myös koordinoida johtajuuden kehittämisen konsultointipalvelujen, -menetelmien ja viitekehysten kehittämistä ja konseptointia.

Viitekehyksissämme painotamme valmentavaa johtajuutta ja itsensä johtamista. Tutkimusosaamisemme tukee kehittämispalvelujamme: hyödynnämme konsultoinnissa henkilöstö- ja asiakastutkimuksia, muutospulsseja sekä 360-/270-/johtoryhmä-/hallitusarviointeja. Menetelmistöömme kuuluu mm. sähköinen yhteistyöalusta, verkkovalmennuksia sekä oivalluttavia lauta- ja korttipelejä.

Toivomme sinulla olevan vahvaa konsulttikokemusta. On hienoa, jos sinulla on myös sertifiointi MLP:n menetelmiin ja coachingiin, mahdollisesti myös Muutoksen neljä huonetta. Olet osallistava valmentaja ja fasilitoija. Työskentelet ja esiinnyt sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Sinulla on korkeakoulututkinto ja ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa ja eri toimialoja pintaa syvemmältä. Innostut asiakastyöstä ja heittäydyt rohkeasti uusiin mahdollisuuksiin. Olet halukas jakamaan osaamistasi ja innokas oppimaan uutta!

Asiakkaamme ovat eri toimialoilta ja erikokoisia yrityksiä, sekä suomalaisia että kansainvälisiä.

Sadan hengen innostunut ja osaava laumamme tarjoaa sinulle tukensa työssäsi. Laumastamme löytyy konsultoinnin, valmentamisen, henkilöstöjohtamisen, HR-ulkoistuksen, palkanlaskennan ja tutkimuksen ammattilaisia. Töitä tehdään antoisasti yhdessä ja erilaisilla kollegakokoonpanoilla. Tarjoamme vakituisen työsuhteen alan aitiopaikalla sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan suurimmassa kasvuyrityksessä, henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjänä.

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi heti ja hae tehtävään. Lisätietoja voit kysyä konsultointiliiketoiminnan vetäjältämme Katariina Suomelta, joka on parhaiten tavoitettavissa puh. 0400 471 016 ti 28.11. klo 16.30-17.30, to 30.11. klo 16-17 ja ma 4.12. klo 10-11.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Director, Sales and Marketing IT

Accountor Group | Helsinki

Director, Information Security

Accountor Group | Helsinki

Chief Data Officer

Accountor Group | Helsinki

Chief Architect

Accountor Group | Helsinki

HR Generalist

Berner Oy | Helsinki

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi