Junior palkkakonsultti

HR4:llä pääset palkkahallinnon monipuolisiin tehtäviin sekä osallistumaan palkkapalvelujen tuottamiseen, asiakkaiden palkkahallinnon prosessien ja käytäntöjen luomiseen ja ylläpitoon. Kehityspolkusi varrella pääset myös konsultoimaan asiakkaitamme palkkahallintoon ja palkanlaskennan kehittämiseen liittyvissä vaihtelevissa ja monipuolisissa projekteissa asiakasyritysten toimitiloissa pääkaupunkiseudulla tai HR4:n toimistossa Espoossa.

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta palkanlaskennasta, vaan vahva halu oppia ja kehittää osaamistasi palkkahallinnosta, palkkahallinnon järjestelmistä ja palkkaprosessien kehittämisestä. Pidät numeroiden parissa työskentelystä ja sinulla on työkokemusta esim. taloushallinnosta tai pankkisektorilta. Nautit tarkasta ja järjestelmällisestä työstä. Sinulla on positiivinen asenne, halu luoda erinomaista asiakaskokemusta ja into kasvaa konsultiksi. Olet peloton käyttämään eri tietojärjestelmiä ja pystyt työskentelemään englannin kielellä. Sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto esim. tradenomi tai kauppatieteiden maisteri.

Laumastamme löytyy henkilöstöjohtamisen, palkanlaskennan, HR-ulkoistuksen ja tutkimuksen ammattilaisia, jotka ovat joko laaja-alaisia yleisosaajia tai oman alueensa syväasiantuntijoita. Työkavereiden lisäksi tukea antavat HR4:n palvelukonseptit, työkalut ja parhaat käytäntömme.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen alan aitiopaikalla sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alansa suurimmassa kasvuyrityksessä, henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjänä. Työssä oppimisen lisäksi meillä pääset osallistumaan HR4 Taito Akatemian koulutuksiin. Työajan joustot ovat meillä arkipäivää, sillä asiakastoimeksiantojen laajuus vaihtelee ja se sallii tarpeen mukaan esimerkiksi lyhennetyn työviikon tekemisen oman elämäntilanteen mukaan.

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työtäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi heti ja hae tehtävään oheisen linkin kautta. Lisätietoja voit kysyä rekrytointipäälliköltämme Heidi Alatervo-Ropposelta, puh. 050 553 5300. Parhaiten tavoitettavissa soittoaikoina marraskuussa maanantaisin klo 12-13.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

HR Generalist

Berner Oy | Helsinki

Rahoituspäällikkö

Taaleri Pääomarahastot Oy | Helsinki

Business Controller

Restel | Helsinki

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi