Junior Product Manager

 

 

 

B. Braun Medical Oy kuuluu saksalaiseen B. Braun -konserniin, joka on maailman johtavia terveydenhuoltoalan yrityksiä. Suomalainen B. Braun Medical Oy on yksi konsernimme vanhimpia tytäryrityksiä. B. Braunilla työskentelee Suomessa yhteensä 54 henkilöä. Lue lisää: www.bbraun.fi

Haemme nyt energistä

JUNIOR PRODUCT MANAGERIA

infuusiotekniikan liiketoimintayksikköön Helsinkiin. Tehtäviisi kuuluvat myynnin ja asiakassuhteiden edistäminen, yhteydenpito päämieheen sekä uusien tuotteiden lanseeraus yhdessä muun tiimin kanssa. Avustat tukitoiminnoissa, tuotereklamaatioissa ja tuet myyntikenttää tarvittaessa. Pidät omalta osaltasi huolen siitä, että yrityksen strategiaa toteutetaan johdonmukaisesti. Tehtävässäsi raportoit Division Managerille.

Olet tehnyt vähintään muutaman vuoden tuloksellista BtoB ratkaisumyyntiä ja sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. terveysteknologian tai liiketalouden parista). Työssä menestyminen edellyttää sinulta hyvää järjestelmä- ja ohjelmisto-osaamista, kokemusta projektityöskentelystä sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito, kokemus palvelin- ja työasema-asennuksista sekä IP-verkoista katsotaan eduksi. Olet positiivinen, joustava, oma-aloitteinen ja sosiaalinen. Pidät tiimityöstä ja haluat tuoda osaamisesi koko tiimimme käyttöön. Lisäksi sinulta toivotaan itsenäistä työotetta, hyviä neuvottelutaitoja sekä matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisen yrityksen korkealuokkaisten tuotteiden ja kehittyvän toimintaympäristön parissa. Saat perusteellisen perehdytyksen tehtävään, kollegojen vahvan tuen, sekä kilpailukykyisen palkan etuineen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa HR4:n Senior Recruitment Consultant Mira Stenholm, p. 040 588 2406, varmimmin tavoitettavissa ma 10.9. ja pe 14.9. klo 10–11. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään ma 17.09.2018.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Manager, PLCM

Orion Diagnostica Oy | Espoo

SW Manager

Orion Diagnostica Oy | Espoo

Tuotantoinsinööri

Taaleri Energia | Oulu

Junior Product Manager

B. Braun Medical Oy | Helsinki

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi