KAUPPAPAIKKAPÄÄLLIKKÖ

Restel on Suomen suosituin ravintola- ja hotelliyritys. Palveluksessamme on noin 5000 alan ammattilaista yli 300 toimipaikassa ympäri Suomen.Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten hotellien Crowne Plaza Helsinki, Hotel Indigo Helsinki-Boulevard, Hotelli Seurahuone Helsinki ja Holiday Inn – ketjun lisäksi myös kotimaisten Cumulus- ja Rantasipi-ketjujen myötä.

 Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Arenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 50 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s ja Wanha Mestari-ketju, Kaarle XII, O’Learys sekä Burger King® -ravintolat. Lisätietoja: www.restel.fi

Restel haluaa olla Suomen paras ravintola- ja hotellialan työnantaja ja elää tällä hetkellä keskellä energistä uudistusta. Restelille tärkein menestystekijä on motivoitunut, ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilökunta. Haemme nyt hankinta ja kauppapaikkatiimiimme Helsingin toimistollemme kokenutta ja aikaansaavaa

KAUPPAPAIKKAPÄÄLLIKKÖÄ

Keskeinen tavoitteesi tulee olemaan uusien kauppapaikkojen löytäminen ravintolaketjuillemme (mm. Burger King, Taco Bell ja RAX) ympäri Suomea. Teet tiivistä yhteistyötä talon sisällä ketjujohdon ja hankinnan sekä kumppaneiden kanssa. Raportoit Restelin hankinta ja kauppapaikkajohtajalle.

Sinulla on useamman vuoden monipuolinen kokemus vastaavanlaisista tehtävistä – erityisesti ketjuliiketoiminnan verkostonhallinnan tuntemus on tarpeen. Tunnet ravintolakonseptien rakentamiseen liittyvät lupakäytännöt ja lainsäädännön sekä vuokrasopimuksiin liittyvät kuviot. Sinulla on kokemusta ravintoloiden rakennuttamisesta ja kalustohankinnasta. Olet piinkova neuvottelija, vahva verkostoituja sekä positiivinen, aktiivinen ja kehittämisestä innostunut ammattilainen. Hoidat työsi itseohjautuvasti ja vastuullisesti. Sinulla on hyvä tilannetaju ja reagointikyky. Franchising-liiketoiminnan ja sen lainalaisuuksien ymmärrys on etu. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme sekä haastavaa että vastuullista, mutta samalla myös erittäin antoisaa työtä Suomen suurimman hotelli- ja ravintola-alan toimijan palveluksessa. Bonuksena tulevat loistavat työkaverit sekä suuren työnantajan erinomaiset henkilöstöedut. Resteliä kehitetään ja uudistetaan parhaillaan kovaa vauhtia ja näin ollen myös sinä roolissasi olet avainasemassa matkallamme menestykseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa Hankinta- ja kauppapaikkajohtaja Ari Virnes, puh. 050 3064 030, varmimmin tavoitettavissa to 3.8. ja pe 4.8. klo 14-16. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 10.8.2017.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

KAUPPAPAIKKAPÄÄLLIKKÖ

Restel | Helsinki

Palkanlaskennan asiantuntija

Mehiläinen-konserni | Helsinki

HR-päällikkö

BDO | Helsinki