Käyttöpäällikkö

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoimintasegmentistä: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy, Taaleri Pääomarahastot Oy, Taaleri Sijoitus Oy, Taaleri Energia Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja. Koko konsernissamme on noin 200 työntekijää.

Taaleri Energia on kansainvälinen uusiutuvan energian toimija. Olemme Suomen toiseksi suurin tuulivoiman tuottaja ja lisäksi mukana Serbian tuulivoimassa ja Jordanian aurinkovoimassa. Liiketoimintasegmentti kehittää, rakentaa ja operoi uusiutuvan energian tuotantolaitoksia ja hallinnoi toimialan pääomarahastoja. Suomessa tuotannossamme on yli 300 MW tuulivoimaa.

Lue lisää http://www.taaleri.com

Etsimme käyttöpäällikköä energia-liiketoimintaan. Käyttöpäällikön tehtävä on huolehtia Suomessa sijaitsevien 13 tuulipuiston sähkölaitteistojen toiminnasta sekä vastata niiden sähköturvallisuudesta. Käyttöpäällikkö organisoi tuulipuistojen käyttötoimintaa yhteistyössä osaavan tiimin ja alihankkijaverkoston kanssa. Lisäksi käyttöpäällikkö koordinoi tuulipuistojen sähköverkkojen ja -asemien kunnossapitoa sekä verkkovalvomoyhteistyötä. Jatkossa käyttöpäällikön tehtävät voivat liittyä myös uusien kansainvälisten tuulivoima- ja aurinkoenergiahankkeiden rakentamiseen tai muihin operatiivisen toiminnan asiantuntijatehtäviin.

Edellytykset uudelle energialaiselle:

  • S1 pätevyys tai edellytykset pätevyyden hakemiseksi
  • Laajoja kokonaisuuksien hallitseminen ja looginen päätöksentekokyky paineenkin alla
  • Reipas ja työtä pelkäämätön asenne
  • Vahvat yhteistyötaidot
  • Hyvä englanninkielen taito
  • Eduksi katsotaan osaaminen tuulipuistojen, sähköverkkojen sekä asemien käytöstä ja kunnossapidosta sekä suunnittelusta ja /tai rakentamisesta

Toimipaikkana on Oulun tai Tampereen toimipisteemme, joissa energian operatiivinen tiimi pääosin työskentelee ja tulee auttamaan ja tukemaan uutta käyttöpäällikköä tehtävässään.

Tunnistatko itsesi uudeksi Taalerilaiseksi? Hae meille töihin! Laita hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 23 5.2018 mennessä. Lisätietoja voit kysellä seuraavast: Olli Hagqvist (050 551 4458) ja Erkki Kunnari (040 809 6840).

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Viestintäsuunnittelija

Sisäilmayhdistys ry | Espoo

Executive Assistant

Huhtamäki Oyj | Espoo, Finland

Lakimies

Vakuutusosakeyhtiö Garantia | Helsinki

Käyttöpäällikkö

Taaleri Energia | Tampere, Oulu

HR Director

Oriola Oyj | Espoo

Myyntipäällikkö

Oy Nylund-Group Ab | Pääkaupunkiseutu, Etelä-Suomi, Länsi-Suomi

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi