Kehityspäällikkö / Energy Controller

Kymppivoima – Välitämme voimaa

Kymppivoima on sähköntuotannon omistus- ja asiantuntijaorganisaatio, jonka omistajina ja asiakkaina ovat paikalliset sähköyhtiöt ympäri Suomea. Omistajayhtiöt kattavat kolmanneksen koko Suomen sähkönjakeluverkosta ja toimittavat sähköä yli miljoonalle suomalaiselle.

Portfoliomme koostuu eri elinkaaren vaiheessa olevista sähköntuotantolaitoksista ja -yhtiöistä. Tulevaisuutemme on päästöttömissä energiantuotantomuodoissa. Olemme omistajillemme kanava pohjoismaisiin energiantuotantoinvestointeihin.

Haemme nyt Helsingin keskustassa sijaitsevaan toimistoomme energia-alan ammattilaista

Kehityspäällikkö / Energy Controller

vastaamaan Kymppivoiman tuotanto-omaisuuden hallinnoinnista, seurannasta ja kehittämisestä sekä omistettavien yhtiöiden kannattavuusseurannasta ja kehittämisestä.

Tehtävä
Teet aktiivista yhteistyötä omistajien- ja tuotantoyhtiöiden sähköntuotannon asiantuntijoiden kanssa ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle. Työtehtävässäsi vastaat Kymppivoiman tuotanto-osuuksien kehittämisestä, kannattavuusanalyyseistä ja raportoinnista. Lisäksi vastuullesi kuuluu uusien hankkeiden kehittäminen ja arviointi, sekä toimintaympäristön seuranta, analysointi ja raportointi.

Mitä odotamme sinulta?
Tehtävässä menestyminen edellyttää energialiiketoiminnan ymmärrystä sekä liiketoiminnan riskien ja kannattavuuden tuntemusta. Olet analyyttinen henkilö, joka ymmärtää yritystalouden perusteet, osaat tulkita talouslukuja ja hahmottaa niiden takana olevia liiketoiminnallisia elementtejä. Lisäksi sinulla on sähkömarkkinoiden asiantuntemusta sekä energiatekniikan perustiedot, soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta energia-alan vastaavista tehtävistä.

Olet vuorovaikutustaitoinen ja ongelmanratkaisukykyinen tiimipelaaja, joka osaa työskennellä ja kantaa vastuuta myös itsenäisesti.  Lisäksi odotamme sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa ja hyvää Excel- ja Power Point -osaamista.

Tarjoamme
Monipuoliset työtehtävät monimuotoisen tuotannon yhteisomistajuusrajapinnassa pienessä asiantuntijaorganisaatiossa, viihtyisät työtilat Helsingin keskustassa sekä kilpailukykyiset edut.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Anders Renvall sähköpostitse (anders.renvall@kymppivoima.fi) ja puhelimitse +358 50 386 2529 to 8.3. klo 09.00 – 11.00, ma 12.3. klo 12.00 – 14.00 ja pe 16.3. klo 09.00 – 11.00. HR4 Solutions Oy toimii kumppaninamme tässä rekrytoinnissa (lotta.lehtipuu@hr4.fi).

Jätäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.4.2018.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Taloushallinnon osaaja

Taaleri Pääomarahastot Oy | Helsinki

Sijoitusasiantuntija

Taaleri Varainhoito Oy | Helsinki

Talouspäällikkö

Taaleri Oyj | Helsinki

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi

Palkkakonsultti

HR4 | Espoo

HR-ammattilainen

HR4 | Espoo