Lakimies

Garantia on vuonna 1993 perustettu Finanssivalvonnan valvonnan alainen takausvakuutuksiin erikoistunut yksityinen vahinkovakuutusyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki. Tuotevalikoima kattaa mm. yrityksille tarjottavat lainatakaukset, kaupalliset takaukset, sijoitustakaukset ja jäännösarvotakaukset sekä kuluttajille yhteistyökumppaneiden kautta tarjottavat asuntolainojen takaukset.

Garantian vakuutusmaksutulo vuonna 2017 oli 15,2 miljoonaa euroa, yhdistetty kulusuhde 60 prosenttia ja tulos ennen veroja 16,8 miljoonaa euroa. Takausvakuutuskanta oli 1,5 miljardia euroa. Garantian vakavaraisuus on vahva ja Standard & Poor’s on vahvistanut Garantialle luottoluokituksen A-. Garantiassa työskentelee 25 asiantuntijaa.

Garantia on Taaleri Oyj:n 100 %:sti omistama tytäryhtiö ja kuuluu Taaleri-konserniin.  Katso lisätietoa: www.garantia.fi ja www.taaleri.com.

Takauksilla huolehdimme asiakkaidemme rahoituksen saatavuudesta ilman, että annamme heille lainaa. Riski on kuitenkin sama kuin lainanannossa, joten toimintamme ydin on ymmärtää ne velvoitteet, joita takaamme. Tämän ymmärryksen saavuttaminen edellyttää monesti juridista osaamista, mistä syystä lakimiehemme ovat läheisesti mukana päivittäisessä liiketoiminnassamme. Tehtävän kautta saat monipuolisen ja laaja-alaisen näkymän rahoitusjuridiikkaan sekä velka- että pääomamarkkinapuolella. Tarjoamme mahdollisuuden tutustua rahoitusalaan alkeista lähtien ja autamme sinua pitkäjänteisesti kehittymään asiantuntijaksi.

Lakimiehenä toimit osana Lakiasiat ja vakuutuskannanhoito –yksikköämme yhdessä lakiasiainjohtajan, kahden muun kokeneemman lakimiehen ja kolmen rahoitusasiantuntijan kanssa. Yksikkö vastaa yhtiön lakiasioista, myynnin tukemisesta, vakuutusdokumentaation laadinnasta ja säilyttämisestä sekä asiakas- ja vakuutuskantaan liittyvien tietojen ylläpitämisestä.

Tehtäviisi kuuluu rahoitusasiantuntijoiden avustaminen oikeudellista osaamista vaativissa päivittäiseen liiketoimintaamme liittyvissä asioissa. Olet yhdessä kahden muun lakimiehemme kanssa keskeisessä roolissa takausjärjestelyihin liittyvien asiakassopimustemme laatimisessa sekä korvaustoimintaan ja perintätoimenpiteisiin liittyvän juridiikan hoitamisessa.

Tehtävässä toimiminen edellyttää kiinnostusta rahoitusmarkkinoista ja yritysrahoituksesta, sekä kokemusta sopimusten laadinnasta. Olet juuri valmistumassa tai sinulla on jo ylempi oikeustieteellinen koulutus (OTM) ja mielellään lyhyt työkokemus rahoitusalalta ja/tai asianajotoimistosta. Luemme eduksi myös tuntemuksen rakennusjuridiikasta ja vakuuksista. Osaat ilmaista itsesi selkeästi ja ytimekkäästi.  Haluat ymmärtää detaljit, mutta et juutu niihin, vaan pyrit ratkaisuihin. Ennen kaikkea meille on tärkeää, että olet hyvä tyyppi niin omasta kuin muidenkin mielestä!

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkapyyntöineen viimeistään 28.5.2018 oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Tuukka Fabritius, 0400 370 581.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Viestintäsuunnittelija

Sisäilmayhdistys ry | Espoo

Executive Assistant

Huhtamäki Oyj | Espoo, Finland

Lakimies

Vakuutusosakeyhtiö Garantia | Helsinki

Käyttöpäällikkö

Taaleri Energia | Tampere, Oulu

HR Director

Oriola Oyj | Espoo

Myyntipäällikkö

Oy Nylund-Group Ab | Pääkaupunkiseutu, Etelä-Suomi, Länsi-Suomi

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi