Manager, PLCM

Orion Diagnostica on johtava IVD-alan yritys, joka keskittyy vieritestaukseen. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme nopeita ja helppokäyttöisiä diagnostisia testejä ja testiratkaisuja terveydenhuollon ammattilaisille, erityisesti perusterveydenhuollossa. Tuotteemme on suunniteltu parantamaan terveydenhuollon tehokkuutta ja yksilöiden hyvinvointia. Meillä on omia myyntikonttoreita ja laaja jakeluverkosto, joka kattaa yli 60 maata. Myynnistämme 90% tulee kansainvälisiltä markkinoilta. Olemme rakentaneet hyvinvointia asiakkaillemme yli 40 vuoden ajan. Orion Diagnostica Oy:n omistaa pohjoismaisen pääomasijoitusyhtiö Axcel Management A/S:n hallinnoima sijoitusrahasto. Lue lisää: http://www.oriondiagnostica.fi

Haemme nyt toimitusketjuun tuotehuollosta ja teollistamisesta vastaavaa

Manageria (PLCM)

Tuotehuoltotiimi on yksi osa toimitusketjun tukiorganisaatiota. Tiimissä työskentelee yhteensä 13 asiantuntijaa. Työskentelet yhdessä tuotannon, tuotekehityksen, teknisen toimiston, instrumenttihallinnan, markkinoinnin, hankinnan ja laadunhallinnan kanssa. Tehtävänäsi on tuotehuolto ja tuotantoprosessien kehittäminen toimitusvarmuuden, laadun ja kustannustehokkuuden parantamiseksi. Kokonaisvastuu kattaa tuotteiden elinkaaren hallinnan (PLCM) ja ongelmanratkaisun sekä asiakasreklamaatiot. Osa vastuu kattaa tuotesiirrot, jotka suoritetaan yhdessä tuotekehityksen kanssa. Vastaat myös tuotteiden vaatimuksenmukaisuudesta, tuotannollisuudesta, niiden valmistusohjeista ja painetusta pakkausmateriaalista leimauksineen. Vastaat tiimisi koulutuksesta, henkilöstön rekrytoinnista sekä perehdytyksestä. Toimit lean-periaatteiden mukaisesti ja varmistat, että henkilöstö työskentelee työturvallisuuden ja työlainsäädännön mukaisesti. Viestit aktiivisesti sekä oman organisaation että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Lisäksi seuraat valmistuksen ja laboratoriotoiminnan trendejä kotimaassa ja ulkomailla sekä edistyneitä yrityksiä yli toimialojen. Kuulut toimitusketjun johtoryhmään ja raportoit työstäsi toimitusketjun johtajalle.

Edellytämme aiempaa työkokemusta kemian tai mikrobiologian alueelta, työnjohtokokemusta esimiehenä tai projektipäällikkönä useamman vuoden ajalta, tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa esimerkiksi tekniikan tai luonnontieteen alalta, toiminnanohjausjärjestelmien esimerkiksi SAP R/3 hallintaa sekä hyvää englannin kielen taitoa. Terveydenhuollon tai –teknologian tuotekehitysprosessin, tuotannon,  IVD-alan vaatimusten tunteminen sekä Lean- ja Six Sigma -osaaminen katsotaan eduksi. Ennen kaikkea kaipaamme kykyä tehdä päätöksiä, peräänantamatonta asennetta asioiden loppuun viemiseksi, omalla esimerkillä johtamista sekä muiden innostamista ja motivoimista. Lisäksi työssä on esitettävä asiat selkeästi ja ytimekkäästi, niin suullisesti kuin kirjallisesti, ja hyödynnettävä sidosryhmien asiantuntemusta ja osaamista asioiden eteenpäin viemiseksi.

Meillä voit nähdä työsi vaikutukset jokapäiväisessä toiminnassamme, sillä pääset johtamaan ja kehittämään toimintaamme dynaamisessa liiketoimintaympäristössä. Toimitusketjun johtoryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan koko toimitusketjun toimintaan ja saat kokonaisvaltaisen kuvan koko liiketoiminnasta. Tule kanssamme tekemään työtä, jolla on tarkoitus.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mikael Lamberg, p. 050 966 5468, pe 14.9. klo 15-16 ja ma 24.9. klo 15-17. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään ke 26.9.2018.

Alustavan aikataulun mukaan haastatteluihin valituille ilmoitetaan vko:lla 39-40 ja haastatteluita pidetään 9.-10.10.2018.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Manager, PLCM

Orion Diagnostica Oy | Espoo

SW Manager

Orion Diagnostica Oy | Espoo

Tuotantoinsinööri

Taaleri Energia | Oulu

Junior Product Manager

B. Braun Medical Oy | Helsinki

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi