Myyntiassistentti

Pamark Oy on kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys. Meillä on yli 30 vuoden kokemus tukkukaupasta sekä julkiselle, että yksityiselle sektorille. Tuotteitamme ja palveluitamme käyttävät kaiken kokoiset yksiköt. Pääasialliset asiakassegmenttimme ovat: terveydenhuolto, puhtaus ja horeca. Tarjoamme asiakkaillemme yli 12 000 tuotteen valikoiman yli 100 eri valmistajalta / maahantuojalta. Tällä hetkellä meihin luottaa noin 4500 yritystä ja toimitamme tuotteita yli 10 000 kohteeseen. Lue lisää: www.pamark.fi

Haemme kasvavaan organisaatioomme Vantaalle positiivista

MYYNTIASSISTENTTIA

Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse sekä chatissä. Tehtävässäsi käsittelet myyntitilauksia, olet yhteydessä B2B-asiakkaisiin, tuet verkkokauppaa sekä edistät myyntiä. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat asiakasreklamaatioiden käsittely, asiakastietojen ylläpito, myynti- ja ostoreskontran avustavat tehtävät sekä muut toimiston yleiset tehtävät.

Sinulle on jo kertynyt työkokemusta vastaavista asiakaspalvelutehtävistä. Työssä menestyminen edellyttää sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä IT-taitoja. Olet asiakaslähtöinen, energinen ja itseohjautuva. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Pidät tiimityöstä ja haluat tuoda osaamisesi koko tiimimme käyttöön. Lisäksi sinulta toivotaan hyvää paineensieto- ja priorisointikykyä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn vakavaraisessa ja nykyaikaisessa yrityksessä. Saat kilpailukykyisen palkan etuineen ja pääset työskentelemään energisessä työympäristössä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa HR4:n rekrytointikonsultti Mira Stenholm, p. 040 588 2406, varmimmin tavoitettavissa ti 24.10. klo 15–16 ja ke 25.10. klo 15–16. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään to 26.10.2017.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Sijoitusasiantuntija

Taaleri Oyj | Turku

Myyntiassistentti

Pamark Oy | Vantaa

Ostaja

Pamark Oy | Vantaa

Henkilöstöpäällikkö

Meira Oy | Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 | Pääkaupunkiseutu