Myyntipäällikkö

 

 

Nylund on Kirkkonummella toimiva perheyritys. Myymme energiatehokkuus- ja tiedonsiirtoratkaisuja rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Nylund tuntee valon, tiedonsiirron, sähkön hallinnan ja nesteiden annostelun – myös vaativissa kohteissa. Lue lisää: www.nylund.fi

Haluatko olla osa innostunutta ja energistä joukkuettamme, jossa jokaisella on oma vahva roolinsa?

Haemme nyt teollisuusmyyntiin Länsi-Suomen alueelle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Olet tiimipelaaja ja tulevaisuuden tekijä joukkueessamme.

Tehtävässäsi vastaat myynnistä Länsi-Suomen alueella Ouluun saakka sekä nimetyistä isommista asiakkaista. Myyt tehoelektroniikan komponentteja (vastukset, induktanssit, kondensaattorit) sekä teollisuuskaapeleita ja -liittimiä, joista sinulla on vankkaa kokemusta. Työtehtävä ei edellytä sinulta sijoittumista välttämättä pääkaupunkiseudulle, vaan voit asua myös esim. Pirkanmaan, Länsi-Suomen alueella.

Olet jo tehnyt tuloksellista myyntiä teknisen kaupan alalla. Sinulla on vahva näkemys ja osaaminen oman työsi johtamiseen. Olet oma-aloitteinen sekä kykenet myynnilliseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelyyn asiakkaiden tuotekehityksen ja tuotesuunnittelijoiden kanssa. Kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Sinulla on tehtävään soveltuva mielellään tekninen koulutus.

Tarjoamme laaja-alaisen ja haastavan tehtävän, jonka kehittymiseen pystyt itse vaikuttamaan, sekä mahdollisuuden olla mukana tekemässä yrityksestämme asiakkaiden ensisijainen ratkaisu- ja palvelukumppani.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtajamme Johan Karlsson 17.-18.5. kello 9 – 11 välisenä aikana, p. 050 522 2767. Lisätietoja sinulle antaa myös HR4:n Senior rekrytointikonsultti Mira Stenholm, mira.stenholm@hr4.fi, p. 040 588 2406. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään su 20.5.2018.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Viestintäsuunnittelija

Sisäilmayhdistys ry | Espoo

Executive Assistant

Huhtamäki Oyj | Espoo, Finland

Lakimies

Vakuutusosakeyhtiö Garantia | Helsinki

Käyttöpäällikkö

Taaleri Energia | Tampere, Oulu

HR Director

Oriola Oyj | Espoo

Myyntipäällikkö

Oy Nylund-Group Ab | Pääkaupunkiseutu, Etelä-Suomi, Länsi-Suomi

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi