Organisaatiomuotoilun ja palkitsemisen seniorikonsultti

Liekitytkö organisaatiomuotoilusta ja palkitsemisen kehittämisestä? Oletko innostunut siitä, miten digitalisaatio ja jaettu johtajuus vaikuttaa organisaatiorakenteisiin, johtamisjärjestelmiin, suorituksen ja osaamisen johtamiseen sekä HR:n toimintamalleihin? Ja miten organisaatiotasolla johdetaan uusiutumista ja esimerkiksi yritysjärjestelyihin liittyvä muutoshallinta toteutetaan onnistuneesti?

Meillä on sinulle monipuolisia ja haasteellisia konsultointitehtäviä. Työskentelet vaihtelevissa organisaatioiden kehittämiseen liittyvissä projekteissa, joissa työtäsi ohjaavat asiakkaan liiketoiminnan tarpeet. Osallistut myös myyntityöhön laatimalla tarjouksia, käymällä asiakaskäynneillä ja omalla työlläsi ylittämällä asiakkaan odotukset.

Toivomme sinulla olevan aiempaa konsulttikokemusta. Olet asiakasta osallistava, oivalluttava fasilitoija. Työskentelet ja esiinnyt sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Sinulla on korkeakoulututkinto ja ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa ja eri toimialoja pintaa syvemmältä. Innostut asiakastyöstä ja heittäydyt rohkeasti uusiin mahdollisuuksiin. Olet halukas jakamaan osaamistasi ja innokas oppimaan uutta!

Asiakkaamme ovat eri toimialoilta ja erikokoisia yrityksiä, sekä suomalaisia että kansainvälisiä. Sadan hengen innostunut ja osaava laumamme tarjoaa sinulle tukensa työssäsi. Hyödynnät tehtävässäsi HR4:n palvelukonsepteja, työkaluja ja sparrausverkostoa. Laumastamme löytyy konsultoinnin, valmentamisen, henkilöstöjohtamisen, HR-ulkoistuksen, palkanlaskennan ja tutkimuksen ammattilaisia. Töitä tehdään antoisasti yhdessä ja erilaisilla kollegakokoonpanoilla. Tarjoamme vakituisen työsuhteen alan aitiopaikalla sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan suurimmassa kasvuyrityksessä, henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjänä.

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi heti ja hae tehtävään. Lisätietoja voit kysyä konsultointiliiketoiminnan vetäjältämme Katariina Suomelta, joka on parhaiten tavoitettavissa puh. 0400 471 016 ti 28.11. klo 16.30-17.30, to 30.11. klo 16-17 ja ma 4.12. klo 10-11.

 

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Director, Sales and Marketing IT

Accountor Group | Helsinki

Director, Information Security

Accountor Group | Helsinki

Chief Data Officer

Accountor Group | Helsinki

Chief Architect

Accountor Group | Helsinki

HR Generalist

Berner Oy | Helsinki

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi