Ostaja

Pamark Oy on kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys. Meillä on yli 30 vuoden kokemus tukkukaupasta sekä julkiselle, että yksityiselle sektorille. Tuotteitamme ja palveluitamme käyttävät kaiken kokoiset yksiköt. Pääasialliset asiakassegmenttimme ovat: terveydenhuolto, puhtaus ja horeca. Tarjoamme asiakkaillemme yli 12 000 tuotteen valikoiman yli 100 eri valmistajalta / maahantuojalta. Tällä hetkellä meihin luottaa noin 4500 yritystä ja toimitamme tuotteita yli 10 000 kohteeseen. Lue lisää: www.pamark.fi

Haemme nyt tiimihenkistä

OSTAJAA

terveydenhuollon, puhtauden ja horeca -tuotteiden pariin. Tehtäviisi kuuluvat yhteydenpito päämiehiin, myynnin tukeminen, tuoteryhmäkokonaisuuksien rakentaminen ja muut monipuoliset oston tehtävät. Toimipisteesi sijaitsee Vantaan toimistolla.

Sinulle on jo kertynyt työkokemusta ostajan tehtävästä. Eduksi katsomme edustamiemme tuotteiden tuntemisen. Työssä menestyminen edellyttää sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä IT-taitoja, ennen kaikkea hyvää Excelin käyttötaitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Olet positiivinen, joustava, itseohjautuva ja numerotarkka. Pidät tiimityöstä ja haluat tuoda osaamisesi koko tiimimme käyttöön. Lisäksi sinulta toivotaan energistä työotetta ja hyviä neuvottelutaitoja.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn vakavaraisessa ja nykyaikaisessa yrityksessä. Saat kilpailukykyisen palkan etuineen ja pääset työskentelemään energisessä työympäristössä. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa HR4:n rekrytointikonsultti Mira Stenholm, p. 040 588 2406, varmimmin tavoitettavissa pe 13.10. klo 10–11 ja ti 24.10. klo 14–15. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään ti 24.10.2017.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Sijoitusasiantuntija

Taaleri Oyj | Turku

Myyntiassistentti

Pamark Oy | Vantaa

Ostaja

Pamark Oy | Vantaa

Henkilöstöpäällikkö

Meira Oy | Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 | Pääkaupunkiseutu