Palkanlaskennan asiantuntija

 

 

Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläinen tarjoaa kokonaisvaltaiset palvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Mehiläisessä palveluita tuottaa yhteensä noin 11 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.

Haemme

PALKANLASKENNAN ASIANTUNTIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin

Palkanlaskennan asiantuntija kuuluu palkanlaskentatiimiin, jossa on tällä hetkellä reilut 10 jäsentä esimiehen lisäksi. Palkanlaskennan asiantuntijana sinulla on laaja ja monipuolinen toimenkuva: vastaat itsenäisesti oman vastuualueesi palkanlaskennan kokonaisuudesta alusta loppuun asti.  Kokonaisuuteen kuuluu palkka-ajot, pankitus, tilitykset sekä kirjanpidon täsmäytys. Omasta vastuualueesta itsenäisesti vastaaminen ei meillä tarkoita yksin puurtamista, vaan teemme työtä tiiminä toisiamme auttaen ja tukien. Palkanlaskentatiimin kollegojesi lisäksi teet tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan, esimiesten ja muiden tukifunktioiden kanssa ja haluat palvella sisäisiä asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Ajallaan ja oikein maksettujen palkkojen lisäksi sinulle on tärkeää jatkuvasti kehittää palkkahallinnon prosesseja ja omaa osaamistasi.

Odotamme sinulta kaupallista koulutusta (mielellään tradenomin, vähintään merkonomin tutkinto) sekä useamman vuoden kokemusta itsenäisestä palkanlaskennasta. Työ edellyttää työehtosopimusten tuntemista ja tulkintakykyä sekä palkkoihin liittyvän lainsäädännön tuntemista. Ymmärrys kirjanpidosta ja järjestelmien (erityisesti Mepco HRM) toiminnasta on ehdottomasti eduksi. Asiakaspalvelu on sydäntäsi lähellä ja työotteeltasi olet yhteistyökykyinen ja aktiivinen kehittäjä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja joustavien työaikojen lisäksi mukavan ja ammattitaitoisen tiimin ja esimiehen. Meillä saat myös kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia omien tarpeittesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat palkanlaskentapäällikkö Piia Husu, Mehiläinen, puh. 040 5936779 ke 5.7 klo 15-16 ja Rekrytointikonsultti Terhi Sysipuro, HR4 Solutions Oy, puh. 040 750 7994 pe 7.7. klo 10-11 ja ma 10.7. klo 10-11.

Lähetäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera 10.7. mennessä.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

KAUPPAPAIKKAPÄÄLLIKKÖ

Restel | Helsinki

Palkanlaskennan asiantuntija

Mehiläinen-konserni | Helsinki

HR-päällikkö

BDO | Helsinki