Palkka-asiantuntija/-konsultti

Oletko kokenut palkanlaskennan ammattilainen ja olet jo näyttänyt kyntesi monipuolisissa palkkahallinnon tehtävissä? Etsitkö uutta laumaa, jossa pääset käyttämään osaamistasi konsultoivammassa roolissa?

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena. Meillä pääset osallistumaan palkkapalvelujen tuottamiseen, asiakkaiden palkkahallinnon prosessien ja käytäntöjen luomiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon. Konsultoit asiakkaitamme palkkahallintoon ja palkanlaskennan kehittämiseen liittyvissä vaihtelevissa ja monipuolisissa projekteissa. Asiakkaamme ovat eri toimialoilta ja erikokoisia yrityksiä, sekä suomalaisia että kansainvälisiä.

Lähes sadan hengen innostunut ja osaava laumamme tarjoaa sinulle tukensa työssäsi. Laumastamme löytyy palkanlaskennan, henkilöstöjohtamisen, HR-ulkoistuksen, konsultoinnin, valmentamisen ja tutkimuksen ammattilaisia, jotka ovat joko laaja-alaisia yleisosaajia tai oman alueensa syväasiantuntijoita. Lisäksi tukenasi ovat digitaaliset työkalumme ja alan parhaat käytännöt. Työssä oppimisen lisäksi meillä pääset osallistumaan HR4 Taito Akatemian koulutuksiin.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen alan aitiopaikalla sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alansa suurimmassa kasvuyrityksessä, henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjänä. Työajan joustot ovat meillä arkipäivää, sillä asiakasprojektit sallivat esimerkiksi lyhennetyn työviikon tekemisen oman elämäntilanteesi mukaan.

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi heti ja hae tehtävään. Lisätietoja voit kysyä rekrytointipäälliköltämme Heidi Alatervo-Ropposelta, puh. 050 553 5300. Parhaiten tavoitettavissa soittoaikoina marraskuussa maanantaisin klo 12-13.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

HR Generalist

Berner Oy | Helsinki

Rahoituspäällikkö

Taaleri Pääomarahastot Oy | Helsinki

Business Controller

Restel | Helsinki

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi