Palkka-asiantuntija

Etsitkö uutta palkkahallinnon tiimiä, jossa pääset tekemään itsenäisiä asiantuntijatehtäviä?

Meillä on tarjota monipuolisia ja itsenäisiä palkkahallinnon tehtäviä, innostuneessa tiimissämme. Palkka-asiantuntijamme työskentelevät palkkapalvelujen tuottamisen parissa, osallistuen asiakkaidemme palkkahallinnon prosessien ja käytäntöjen toteuttamiseen ja ylläpitoon. Pääset myös auttamaan asiakkaitamme palkkahallintoon ja palkanlaskennan kehittämiseen liittyvissä asioissa.

Sinulla on palkanlaskennan perusasiat hallussa ja aitoa kiinnostusta palkkahallinnon tehtäviä kohtaan. Nautit tarkasta ja järjestelmällisestä työstä ja sinulla on positiivinen asiakaspalveluasenne. Pidät eri tietojärjestelmien parissa työskentelystä ja toivomme, että pystyt työskentelemään myös englannin kielellä. Meillä pääset kehittämään osaamistasi palkkahallinnosta ja palkkahallinnon järjestelmistä.

Meiltä löytyy lähes 100 henkilöstöjohtamisen, palkanlaskennan, HR-ulkoistuksen ja tutkimuksen ammattilaista, jotka ovat joko laaja-alaisia yleisosaajia tai oman alueensa syväasiantuntijoita. Työkavereiden lisäksi tukea antavat HR4:n palvelukonseptit, työkalut ja parhaat käytäntömme. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen alan aitiopaikalla sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alansa suurimmassa kasvuyrityksessä, henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjänä. Työssä oppimisen lisäksi meillä pääset osallistumaan HR4 Taito Akatemian koulutuksiin.

Jos innostuit tehtävästämme, toimi heti ja hae tehtävään oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 12.5.2018. Haastattelemme hakijoita hakuaikana. Lisätietoja voit kysyä rekrytointipäälliköltämme Heidi Alatervo-Ropposelta, puh. 050 553 5300. Parhaiten tavoitettavissa soittoaikoina, huhtikuussa tiistaisin klo 13-14 ja toukokuun 1. viikolla keskiviikkona klo 13-14.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Customer Success Manager

Kasvuryhmä | Helsinki

Pääkirjanpitäjä

Machinery Oy | Vantaa

HR Manager, FINLAND & NORDICS

Huhtamäki Oyj | Espoo, Hämeenlinna

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi

Palkkakonsultti

HR4 | Espoo

HR-ammattilainen

HR4 | Espoo