Palkkakonsultti, HR4 / AccountorHR

Löytyykö sinulta osaamista ja innostusta palkkahallintoa ja HRM-järjestelmiä kohtaan? Etsitkö monipuolisia tehtäviä, joissa pääset kehittämään osaamistasi konsultoivassa roolissa? AccountorHR auttaa asiakkaitaan ylittämään tavoitteensa yhdistämällä parhaat ihmiset ja ratkaisut. AccountorHR:ään kuuluvat  Accountor HR Solutions, HR4,  Työvuorovelho, MaraPlan ja Opinahjo. Missionamme on luoda parempaa työelämää.  Meitä työskentelee yli 250 ammattilaista pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Vahvan kasvumme myötä haemme joukkoomme:

 

Palkkakonsultti, HR4 / AccountorHR

 

Palkkakonsulttina työskentelet HR4:n palkkatiimissä. Olet mukana asiakkaidemme palkkahallintoon ja palkanlaskennan kehittämiseen liittyvissä vaihtelevissa ja monipuolisissa asiantuntijatehtävissä, toimien konsultoivassa asiantuntijaroolissa. Pääset osallistumaan palkkapalvelujen tuottamiseen, asiakkaiden palkkahallinnon prosessien ja käytäntöjen luomiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon eri rooleissa. Olet joko kokenut palkkahallinnon osaaja tai alasta innostunut tulevaisuuden potentiaali – räätälöimme tehtävänkuvan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Etsimme joukkoomme positiivisen ja ennakkoluulottoman asenteen omaavia osaajia, jotka tarttuvat tehtäviin rohkeasti ja toimivat mielellään tiimissä. Nautit usean projektin edistämisestä ja työn vaihtelevuudesta. Haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla, kannat vastuuta työstäsi ja olet innostunut kehittämään osaamistasi. Tekemistämme ohjaavat arvojemme: arvostus ja luottamus toistemme työtä kohtaan sekä rohkeus tehdä asioita uusilla tavoilla, katse tulevaisuudessa. Toimimme hyvällä fiiliksellä ja lähellä asiakasta.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä, erinomaiset kehittymismahdollisuudet sekä innostuneen ja osaavan tiimimme tuen. HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä sekä alansa suurin kasvuyritys. Me uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Tämä pätee meillä niin sisäisissä palveluissa kuin asiakastyössä.  Pidämme huolta osaajiemme hyvinvoinnista, motivaatiosta ja kehittymisestä. Kulttuurimme on yhdessä tekevä, rento ja välitön.

HR4:n yli sadan hengen innostunut ja osaava laumamme tarjoaa sinulle tukensa työssäsi. Laumastamme löytyy henkilöstöjohtamisen, palkkapalveluiden, HR-ulkoistuksen, konsultoinnin, valmentamisen ja tutkimuksen ammattilaisia. Lisäksi tukenasi ovat digitaaliset työkalumme ja alan parhaat käytännöt. Työssä oppimisen lisäksi meillä pääset osallistumaan HR4 Taito Akatemian koulutuksiin.

Oletko sinä tuleva palkkakonsulttimme? Lähetä hakemuksesi 3.6.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR4:n Senior rekrytointikonsultti Jenna Jussila: p. 050 442 8444. Odotamme sinua innolla laumamme jäseneksi!

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

HR-asiantuntija

Teollisuus-, kunnossapito- ja huoltotoiminnan ala | Tampere

Viestintäsuunnittelija

Sisäilmayhdistys ry | Espoo

Executive Assistant

Huhtamäki Oyj | Espoo, Finland

Lakimies

Vakuutusosakeyhtiö Garantia | Helsinki

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi