Palkkakonsultti

Oletko palkkahallinnon kokenut ammattilainen? Etsitkö uutta laumaa, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi konsultoivammassa roolissa? Liity innostuneeseen ja osaavaan palkkatiimiimme, sillä meillä on tarjota monipuolisia ja haastavia palkanlaskennan tehtäviä palkka-asiantuntijalle!

Työssäsi pääset käyttämään osaamistasi konsultoivassa asiantuntijaroolissa asiakasprojekteissa. Olet mukana asiakkaidemme palkkahallintoon ja palkanlaskennan kehittämiseen liittyvissä vaihtelevissa ja monipuolisissa asiantuntijatehtävissä. Tarjoamme sekä monipuolisia työtehtäviä että mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena. Meillä pääset osallistumaan palkkapalvelujen tuottamiseen, asiakkaiden palkkahallinnon prosessien ja käytäntöjen luomiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon eri rooleissa. Asiakkaamme ovat eri toimialoilta ja erikokoisia yrityksiä, sekä suomalaisia että kansainvälisiä.

Lähes sadan hengen innostunut ja osaava laumamme tarjoaa sinulle tukensa työssäsi. Laumastamme löytyy palkanlaskennan, henkilöstöjohtamisen, HR-ulkoistuksen, konsultoinnin, valmentamisen ja tutkimuksen ammattilaisia, jotka ovat joko laaja-alaisia yleisosaajia tai oman alueensa syväasiantuntijoita. Lisäksi tukenasi ovat digitaaliset työkalumme ja alan parhaat käytännöt. Työssä oppimisen lisäksi meillä pääset osallistumaan HR4 Taito Akatemian koulutuksiin. Tarjoamme vakituisen työsuhteen alan aitiopaikalla sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alansa suurimmassa kasvuyrityksessä, henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjänä.

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi heti ja hae tehtävään. Lisätietoja voit kysyä rekrytointipäälliköltämme Heidi Alatervo-Ropposelta, puh. 050 553 5300. Tavoitettavissa soittoaikoina maaliskuussa torstaisin klo 9-10 ja huhtikuussa tiistaisin klo 13-14.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Customer Success Manager

Kasvuryhmä | Helsinki

Pääkirjanpitäjä

Machinery Oy | Vantaa

HR Manager, FINLAND & NORDICS

Huhtamäki Oyj | Espoo, Hämeenlinna

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi

Palkkakonsultti

HR4 | Espoo

HR-ammattilainen

HR4 | Espoo