Palvelukehityksen projektipäällikkö

SRV on rohkea rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Aito yhteistyö ja innostus tekemiseen näkyvät jokaisessa kohtaamisessa kanssamme. Olemme vuonna 1987 perustettu pörssiyhtiö, ja toimimme valituissa kasvukeskuksissa Suomessa, Venäjällä ja Virossa. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 884 miljoonaa euroa. SRV:ssä työskentelee reilu 1 000 ihmistä, ja lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

SRV rakentaa Helsingin kantakaupunkiin, Kalasataman sydämeen, tornitaloalue REDIn, joka koostuu kahdeksasta tornitalosta sekä kantakaupungin suurimmasta kauppa- ja elämyskeskuksesta. REDI on uudenlainen tapa asua, viihtyä ja tehdä ostoksia keskellä kehittyvää Helsinkiä.

Edistyksellisenä hybridihankkeena REDIssä on panostettu tulevaisuuden älykkäiden palveluiden kehittämiseen. Teemme kehitystyötä paremman asumisen ja elämyksellisemmän kauppakeskuskokemuksen puolesta.

Haemme joukkoomme

PALVELUKEHITYKSEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

SRV:n yrittäjähenkisessä työyhteisössä korostuvat oma-aloitteisuus, tavoitehakuisuus ja oman työn aikataulunhallinta. Ennen kaikkea, olet innostunut ymmärtämään ja kehittämään ihmisten palvelukokemuksia elinympäristössään.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa akateemista loppututkintoa sekä vähintään 5 vuoden työkokemusta tehtäväalueelta.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden olla mukana rakentamassa Suomeen uudenlaista asumisen kulttuuria ja tulevaisuuden älykkäitä palveluja. REDI kuuluu Suomen suurimpiin käynnissä oleviin rakennushankkeisiin, jonka lisäksi SRV:llä on rakenteilla myös muita merkittäviä asuin- ja hybridikohteita. Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän ja hyvät kehitysmahdollisuudet työyhteisössä, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arto Huuskonen, Johtaja, digitalisaatio ja palvelut. Tavoitat Arton puhelimitse numerosta 050 512 4368 parhaiten 20.6.2017 klo 9:00 – 10:30 tai 22.6. klo 9:00 – 10:30.

Haastattelut tullaan toteuttamaan viikoilla 26 ja 27. Rekrytoinnissa meitä avustaa yhteistyökumppanimme HR4 Solutions Oy.

Lähetä hakemus ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 27.6.2017 mennessä alla olevan linkin kautta.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

KAUPPAPAIKKAPÄÄLLIKKÖ

Restel | Helsinki

Palkanlaskennan asiantuntija

Mehiläinen-konserni | Helsinki

HR-päällikkö

BDO | Helsinki