Toisinaan työnantaja on tilanteessa, jolloin työt loppuvat tekijöiltä. Arvostettu työnantaja hoitaa haasteellisetkin työsuhdetilanteet henkilöstöään ja ihmistä kunnioittaen. Työnantajan konkreettinen tuki on korvaamaton apu työntekijälle uudelleen sijoittumisessa.

Työnhakuvalmennuksemme tukee, aktivoi ja motivoi työnhakijaa uudelleen työllistymisessä. Valmennus antaa työkaluja tehokkaaseen työnhakuun ja itsensä markkinointiin. Se tarjoaa myös henkistä tukea lisäämällä valmennettavan itseluottamusta ja ennen kaikkea ymmärrystä omista vahvuuksistaan ja mahdollisuuksistaan. Valmennus auttaa työnhakijaa lisäksi hahmottamaan työmarkkinoita ja tunnistamaan erilaisia työmahdollisuuksia.

Toteutamme sekä yksilö- että ryhmävalmennuksia sekä näiden yhdistelmiä nimetyn valmentajan kanssa. Valmennettava saa myös kattavan materiaalipaketin työnhakuun sekä henkilökohtaisen toimintatapa-analyysin.

Huolellisesti suunniteltuna ja toteutettuna ajoissa käynnistetty YT-prosessi ei ole henkilöstöä pelotteleva peikko, vaan onnistuneen muutoksen työkalu. Tässä käyttöösi 10 myyttiä YT-neuvottelusta-opas, ole hyvä!