Kaiken mitä yrityksesi henkilöstötyössä tehdään, tulee vaikuttaa positiivisesti liiketoimintatulokseen ja henkilöstön tuottavuuteen. Ennakoiva henkilöstöjohtaminen edellyttääkin näkemyksellisyyttä, joustavuutta ja muutoskykyä.

Henkilöstötyön asiantuntijoiden on kyettävä toimimaan liiketoiminnan strategisena partnerina nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä ja kiristyvässä kilpailussa. Hyvä henkilöstötyön yleisosaaja on taitava ja taipuu moneen, oli kyse sitten perusprosesseista tai vaativista organisaation kehittämishankkeista.

Kaikkea ei tarvitse kuitenkaan osata itse. Meiltä saat henkilöstöpäällikön avuksesi omaan organisaatioosi osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti, yrityksesi tilanteen mukaisesti. Saat juuri oikeanlaista osaamista oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan ja oikealla määrällä.

Kokeneet HR-asiantuntijamme kykenevät tarttumaan tehtäviin aikailematta ja ilman pitkää perehdytystä. Lisäksi heillä on käytettävissään parhaat käytännöt ja yli sadan kollegansa osaaminen aina juridisia palveluja myöten.

Palvelumme tarjoavat kustannustehokkaan tavan nopean tuen saamiseksi henkilöstöjohtamisen haasteisiin. Palvelu on yrityksellesi riskitön, sillä me huolehdimme asiantuntijan lakisääteisistä työnantajavelvoitteista ja palkanmaksusta.

Kun tarvitset apua päivittäisessä operatiivisessa työssä, varmistamme laadukkaat ja kustannustehokkaat henkilöstötyön prosessit ja peruspalvelut esimiehille ja muulle työntekijöille. Ennakoivalla henkilöstötyöllä rakennamme yrityksesi tulevaisuutta yhdessä johdon kanssa kehittämällä organisaation muutoskykyä ja henkilöstön osaamista strategian mukaisesti.