Yhdistämällä syvällisen henkilöstötyön osaamisemme ja digitaaliset HR-ratkaisut tuomme vaikuttavimmat henkilöstötyön käytännöt pienten, keskisuurten ja kasvavien yritysten ulottuville – joustavasti skaalautuvana palvelukokonaisuutena.

HR Flowa+ -nimi kuvastaa sitä, miten palvelu sujuvoittaa henkilöstötyötä ja -prosesseja yrityksen liiketoiminnan tueksi.

Saat HR-ammattilaisen asiantuntijapalvelun ja henkilöstötyön digitaaliset ratkaisut yhtenä palvelukokonaisuutena.

HR Flowa+:n avulla pienikin yritys saa käyttöönsä huolella mietityt henkilöstötyön ratkaisut, jotka HR-ammattilaisemme ovat hioneet pitkäaikaisessa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. HR-järjestelmä tuo kaikki keskeisimmät digitaaliset HR-prosessit  koko henkilöstön hyödyksi tukien perehdytystä, nykyaikaisia tavoite- ja kehityskeskusteluja, varhaista välittämistä, pätevyyksien, sertifikaattien ja koulutusten hallintaa sekä työsuhteen elinkaaren hallintaa. Helppokäyttöinen järjestelmä käyttöohjeineen sekä erilaisine muistutuksineen ohjaa esimiehiä toimimaan hyvän henkilöstöjohtamisen periaatteiden mukaisesti, jolloin henkilöstökokemus ja työnantajakuva paranevat. Henkilöstötilinpäätösraportti ja muut keskeiset raportit löytyvät järjestelmästä valmiina. Lisäksi saat käyttöösi HR-tietopankkimme dokumenttipohjat ja ohjeet sekä tiedotteita henkilöstöjohtamisen ajankohtaisista asioista.

Oman täysipäiväisen HR-asiantuntijan palkkaaminen ei yleensä ole kustannustehokkain vaihtoehto pienten ja keskisuurten yritysten henkilöstötyön hoitamiseksi. Laadukkaampaan tulokseen päästään vähemmällä työmäärällä, kun hyödynnetään kokeneiden, useiden yritysten henkilöstötyötä kehittäneiden HR-ammattilaistemme luomia parhaita käytäntöjä ja digitaalisia työvälineitä.

Palvelumme on mitoitettu pienten ja keskisuurten sekä kasvuyritysten henkilöstötyön tarpeita vastaavaksi. Et maksa turhasta, ja saat palvelun käyttöön nopeasti ja vaivattomasti. HR Flowa+ skaalautuu joustavasti väliaikaisten tai pidempien ajanjaksojen tarpeisiin, niin HR-ammattilaisten palvelujen kuin digitaalisten ratkaisujen osalta. HR-järjestelmää voidaan tarvittaessa myös jatkokehittää yrityksesi erikoistarpeisiin. Henkilöstötyön eri osa-alueiden syväosaaminen ja lisäresurssit, kuten ketterät rekrytointipalvelut, henkilöstötutkimukset ja erilaiset esimies- ja työyhteisövalmennukset ovat ketterästi saatavilla yrityksesi liiketoiminnan tueksi.

HR Flowa+:n ansiosta voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Digitaalisten ratkaisujen avulla palvelu toimii kaikissa tilanteissa eikä HR-asiantuntijatiimimme ansiosta tarvitse myöskään murehtia sijaisjärjestelyistä. Käytettävissäsi on HR-osaajan tuki: nimetty henkilöstöpäällikkö ja palvelutiimi, jonka taustalla on yli 100 HR-ammattilaisen osaaminen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

 

HR4 Group ja sen tytäryhtiöt käsittelevät henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voivat olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Lue lisää HR Flow -palveluesitteestä. Esitteen saat ladattua syöttämällä sähköpostiosoitteesi allaolevaan kenttään ja painamalla lataa-nappia.

 
 
 
 
 
 
 

Profile picutre

Eija Kaarto

Senior Consultant

Puhelinnumero:

+358 40 506 6116

Sähköposti:

eija.kaarto@hr4.fi