Rakennuttamispäällikkö

Oy Teboil Ab on täyden palvelun öljytalo, joka maahantuo, markkinoi, myy ja jakelee öljy- ja energiatuotteita Suomessa. Tuotevalikoimaan kuuluvat liikenteen polttoaineet, kevyt ja raskas polttoöljy, nestekaasu, voiteluaineet ja autokemikaalit sekä niihin liittyvät palvelut. Teboililla on valtakunnallisesti kattava noin 450 liikepaikan huoltoasema-, automaatti- ja ammattiliikenteen D-automaattiverkosto. Yhtiö on toiminut Suomen markkinoilla menestyksekkäästi jo yli 80 vuotta. Pitkät työsuhteet kertovat henkilöstön hyvästä viihtyvyydestä ja sitoutumisesta. Vuonna 2016 Teboilin liikevaihto oli 1,8 miljardia euroa ja markkinaosuus 26,9 prosenttia ja markkinaosuus. Teboil kuuluu LUKOIL-konserniin, joka on yksi maailman suurimmista öljy-yhtiöistä. Lue lisää: www.teboil.fi

Haemme Vantaalle energistä

RAKENNUTTAMISPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Teboilin koko Suomen huoltoasema- ja automaattiliiketoimipaikkojen saneeraus- ja rakentamisprojekteista.

Tehtävänäsi on saneeraus- ja rakentamisprojektien suunnittelu, aikatauluttaminen sekä lupa- ja takuuasioiden hoitaminen. Vastaat hankinnoista, kohteiden työturvallisuudesta ja budjetoinnista. Olet mukana huoltoasemaverkoston pitkän aikavälin kehityssuunnitelmissa ja prosessien sekä dokumenttien kehittämistyössä. Tehtävässäsi raportoit teknisen osaston päällikölle.

Sinulla on useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuva koulutus rakennus- tai talotekniikan puolelta. Rakennuttajan (RAP) pätevyys katsotaan eduksi. Projektityöskentely on sinulle tuttua, hallitset ennusteiden laadinnan ja sinulla on kokemusta hankinnan parista. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. Sinulla on hyvät projektijohtamistaidot, IT-taitosi ovat ajan tasalla ja saat vietyä asioita tehokkaasti eteenpäin. Toivomme sinulta itseohjautuvuutta, organisointikykyä sekä erinomaisia neuvottelu- ja yhteistyötaitoja.

Sinulle tarjotaan vastuullinen ja itsenäinen työ sekä kilpailukykyiset edut yhdessä Suomen johtavista öljy-yhtiöistä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa HR4:n Senior rekrytointikonsultti Mira Stenholm, puh. 040 588 2406, varmimmin tavoitettavissa ma 22.1. ja ke 24.1. klo 9–10. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ma 29.1.2018.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Rakennuttamispäällikkö

Oy Teboil Ab | Vantaa

Tietoliikennetrainee

NDC Networks | Espoo

Head of Unit 'Administration'

ICOS ERIC | Helsinki, Finland

Työsuhdepäällikkö

Lassila & Tikanoja | Helsinki

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi

HR-ammattilainen

HR4 | Espoo