Restel uudistuu – investoimme seuraavan kolmen vuoden aikana 100 miljoonaa euroa toimipisteuudistuksiin ja tarjoamme satoja uusia työpaikkoja. Etsimmekin jatkuvasti tulevaisuuden tekijöitä rakentamaan kanssamme entistä parempia elämyksiä.


Työllistämme yli 5000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä aina aputyöstä esimiestyöhön ja sopivia ammatillisia haasteita uran kaikissa vaiheissa. Haluamme palkata alan parhaat tyypit noviiseista tervaskantoihin, Helsingistä Rovaniemelle. Konseptista riippumatta työntekijöitämme yhdistää tinkimätön halu palvella asiakasta mielenjäävästi, henkilökohtaisella otteella. Tarjoamme työntekijöillemme erinomaiset, kilpailukykyiset henkilöstöedut.


Restelillä on Suomessa 43 kotimaista Cumulus City & Resort -hotellia niin kaupunkien sykkeessä kuin luonnon helmassakin. Hotellivalikoimaamme kuuluvat myös kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki, Hotel Indigo Helsinki – Boulevard sekä Hotelli Seurahuone Helsinki. Restelin monipuoliseen ravintolavalikoimaan kuuluu lukuisia ilta- ja ruokaravintoloita sekä pubeja. Ravintoloitamme ovat mm. Burger King®, Rax Buffet, Martina, Hemingway’s ja Wanha Mestari-ketjut, Kaarle XII sekä O’Learys. Palvelupalettiimme kuuluvat myös suurten areenoiden tapahtumaravintolat sekä teiden parasta ruokaa tarjoavat HelmiSimpukat. Lisätietoja: www.restel.fi

Restel haluaa olla Suomen paras ravintola- ja hotellialan työnantaja ja elää tällä hetkellä keskellä energistä uudistusta. Restelille tärkein menestystekijä on motivoitunut, ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilökunta. Nykyisen rekrytointiasiantuntijamme siirtyessä osa-aikaisesti talon sisällä määräaikaiseen projektiin haemme nyt pääkonttoriimme Helsinkiin ihmisistä innostunutta ja energistä

REKRYTOINTIASIANTUNTIJAA

kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Keskeisinä tehtävinäsi on toimia esimiestemme luotettavana rekrytointikumppanina tuottaen laadukasta ja asiantuntevaa rekrytointipalvelua ja tukea Restelin operatiivista liiketoimintaa (hotellit ja ravintolat). Lisäksi osallistut yhdessä muun rekrytointitiimin kanssa rekrytointi- ja työnantajamielikuvakehittämistyöhön. Työskentelet 16 hengen osaavassa ja rempseässä HR-tiimissä ja raportoit Restelin rekrytointipäällikölle. Toimimme usealla paikkakunnalla, joten työtehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus vaativista volyymirekrytointitehtävistä nopeatempoisessa ympäristössä sekä tehtävään soveltuva koulutus. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa kokemusta / ymmärrystä horeca-alan operatiivisesta tehtäväkentästä. Erityisesti kiinnitämme huomiota asenteeseesi, oppimishaluusi ja intohimoosi toimittaa sisäisille asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Olet innostuva, aikaansaava ja sinnikäs. Etsimme henkilöä, joka syttyy niin säntillisen ja laadukkaan rekrytointipalvelun tuottamisesta kuin toimintatapojemme kehittämisestä yhdessä tiimin kanssa. Olet rohkea, positiivinen, nopea ja ennakkoluuloton. Verkostoidut aktiivisesti ja sinulla on hyvä tilannetaju ja näkemystä henkilöstövalintoihin. Erilaiset rekrytointikanavat ovat sinulle tuttuja ja olet innokas löytämään uusia luovia keinoja löytää parhaat mahdolliset osaajat Restelin lukuisiin toimipisteisiin.

Tarjoamme haastavan ja palkitsevan työn, jossa pääset kehittymään ja kehittämään sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Resteliä kehitetään ja uudistetaan parhaillaan kovaa vauhtia ja näin ollen myös sinä roolissasi olet avainasemassa matkallamme menestykseen.

Innostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa HR4 Solutions Oy:n rekrytointikonsultti Mira Stenholm, puh. 040 588 2406, varmimmin tavoitettavissa pe 17.2. klo 10–11 ja ma 27.2. klo 13–14 tai Laura Suni, puh. 040 836 1384, varmimmin tavoitettavissa ke 22.2. klo 12.30–13.30. Jätäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ke 1.3.2017.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Junior Software Test Engineer

Euroloan Group PLC | Salmisaari, Helsinki

Ostaja/Purchaser

Abena Finland Oy | Espoo

Rekrytointiasiantuntija

Restel | Helsinki

Avoin hakemus

HR4 | Espoo