Riskienhallintapäällikkö

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoimintasegmentistä: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy, Taaleri Pääomarahastot Oy, Taaleri Sijoitus Oy, Taaleri Energia Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja. Koko konsernissamme on noin 200 työntekijää. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa.

Taalerin ytimessä on omistajuus ja sen edistäminen. Olemme sitä mieltä, että omistajuus kuuluu kaikille – se on intohimomme. Tavoitteenamme on yhdessä asiakkaidemme kanssa kehittää Suomen pääomamarkkinaa. Haluamme luoda Suomeen ilmapiirin, jossa omistajia ei kadehdita vaan omistamiseen kannustetaan. Siksi kehitämme jatkuvasti uusia omistamisen mahdollisuuksia ja avaamme rohkeasti näkökulmia suomalaiseen omistajuuteen. Lue lisää www.taaleri.com

Haemme kokenutta riskienhallintapäällikköä vastaamaan Taalerin-konsernin riskienhallinnasta ja sen kehittämisestä.

Tehtävässäsi suunnittelet ja rakennat Taaleri-konsernin riskienhallintaa, vastaat riskien tunnistamisesta ja arvioinnista, teet proaktiivista riskienhallintatyötä sekä ylläpidät riskienhallinnan dokumentaatiota.

Teet riskianalyysejä ja huolehdit siitä, että riskienhallinnan menetelmät vastaavat Taaleri-konsernin kulloistakin toimintaa ja strategiaa. Tuotat ylimmälle johdolle kokonaiskuvan Taaleri-konserniin kohdistuvista riskeistä. Tehtävässäsi raportoit suoraan Taaleri Oyj:n toimitusjohtajalle. Riskienhallintapäällikön tehtävä on Taaleri-konsernissa uusi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vahvaa kokemusta finanssialan yrityksen riskienhallinnasta sekä mielellään kokemusta kansainväliseen toimintaan liittyvien liiketoimintariskien hallitsemisesta. Sinulla on kyky rakentaa riskienhallintainfrastruktuuria ja olet käytännönläheinen henkilö, joka ei kaihda rutiineja. Sinulla on vahva halu kehittää ja olla liiketoimintojen tukena.

Tarjoamme kasvuyrityksen yrityskulttuurin ja paikan osana kasvavaa ja innovatiivista tiimiä Helsingin keskustassa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasiainjohtaja Janne Koikkalainen, puh. 040 501 2691.

Jätäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 16.2.2018.

HR4-logo

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. Tarjoamiemme palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen. Tutkimme, uudistamme ja toimimme organisaatioissa tavoitteena kehitys ja kasvu. Haluatko tulla mukaan? Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssimme.

Analyytikoita

Taaleri Energia | Helsinki

Plant HR Manager

Ahlstrom-Munksjö | Tampere

Riskienhallintapäällikkö

Taaleri Oyj | Helsinki

HR Manager

Stalatube Oy | Lahti

Avoin työpaikkahakemus

Asiakastoimeksianto | Suomi